ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥ – ΑΡΦΑΡΩΝ

Άλλο ένα ατύχημα εξαιτίας αγριογούρουνου συνέβη προχθές στην περιοχή μας, αυτή τη φορά στο νέο αυτοκινητόδρομο της Καλαμάτας στο ύψος των Αρφαρών - Πλατύ.

Ο οδηγός, που ερχόταν από Αθήνα, προσπάθησε να αποφύγει το μεγαλόσωμο ζώο που βρισκόταν πάνω στο οδόστρωμα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο γύρισε «σβούρες» και, τελικά, σταμάτησε στις πλευρικές μπάρες, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς δεν τραυματίστηκε, κάλεσε την Αστυνομία, που τον συνόδεψε με ασφάλεια προς την έξοδο. Μάλιστα, ο εν λόγω οδηγός έχει σκοπό να στραφεί νομικά κατά της «Μορέας ΑΕ», θεωρώντας την υπεύθυνη για τη μη τήρηση μέτρων προστασίας.


Πηγή - πληροφορίες : https://www.tharrosnews.gr
 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ