ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΚΑ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΕΙΛΑ

Μήνυση εναντίον του δημοτικού συμβούλου της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας (επικεφαλής Βασίλης Τζαμουράνης) Παναγιώτη Χειλά, έκανε ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας, Γιάννης Μπάκας, για εξύβριση τελούμενη μέσω του διαδικτύου. Ο Αντιδήμαρχος στην έγκλησή του αναφέρεται σε παρεμβάσεις με άρθρα και γραπτές ανακοινώσεις του Παναγιώτη Χειλά, που κατά τον Γιάννη Μπάκα συνιστούν εξύβριση και συκοφαντία εναντίον του…

Στα άρθρα αυτά, σύμφωνα με τον Γιάννη Μπάκα, ο Παναγιώτης Χειλάς τον περιγράφει ως “φασιστοειδές” και “πολιτικά χρήσιμο ηλίθιο” και τον εμφανίζει, μέσω μιας φωτογραφίας στην οποία απεικονίζεται και ο αντιδήμαρχος, σε μια εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Ο Γιάννης Μπάκας στη μήνυσή του υπογραμμίζει ότι ουδέποτε υπήρξε μέλος ή οπαδός ή συμμετείχε σε συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη φωτογραφία ο Αντιδήμαρχος τονίζει ότι βρισκόταν για προσωπική του υπόθεση στη Μεσσήνη και τυχαία πέρασε από σημείο στο οποίο γινόταν εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, “όπου χαιρέτησα κάποιους από τους παριστάμενους που ετύγχαναν γνωστοί σε εμένα”.

Ο Αντιδήμαρχος σημειώνει ότι ο Παναγιώτης Χειλάς με τα κείμενά του και τη φωτογραφία τον εξύβρισε, τον συκοφάντησε, τον μείωσε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, τον σπίλωσε ηθικά με σκοπό να τον εξευτελίσει ως άνθρωπο και δημόσιο πολιτικό πρόσωπο.

 

Πηγή - πληροφορίες : https://www.kalamatajournal.gr

 Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ