ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΔΩΡΕΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ρομποτικό σύστημα απολύμανσης τελευταίας τεχνολογίας και μάσκες υψηλής προστασίας παρέδωσε σήμερα, Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, εκ μέρους του Δήμου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, στο πλαίσιο δωρεάς – στήριξης προς τη δομή υγείας της περιοχής μας. Η παραλαβή έγινε στο χώρο του Τμήματος Αποστείρωσης της νοσηλευτικής μονάδας από τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Αλειφέρη.

Η δωρεά του Δήμου σκοπό έχει την ακόμα καλύτερη αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου, ειδικά σ’ αυτή την περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

Ο Δήμαρχος, αφού ευχήθηκε σύντομα η πανδημία να αποτελέσει παρελθόν, εξήρε τη σπουδαία προσφορά στην κοινωνία των ιατρών, των νοσηλευτών και των εργαζομένων στο Νοσοκομείο, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Δήμος με τις όποιες δυνάμεις και αρμοδιότητες διαθέτει σε συνεργασία με την Διοικήτρια, θα συνεχίσει να συμπαρίσταται στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Πέραν των αναφορών που σχετίζονται με τη διαχείριση της πανδημίας, ο κ. Βασιλόπουλος επανέλαβε ότι για τη Δημοτική Αρχή παραμένει ο στόχος της ίδρυσης και λειτουργίας στην περιοχή του Νοσοκομείου, Βρεφονηπιακού – Παιδικού Σταθμού για την εξυπηρέτηση των αναγκών τόσο των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο όσο και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Από την πλευράς της η Ελένη Αλειφέρη, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη στήριξη προς το Νοσοκομείο αλλά και για την άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί. Έκανε ιδιαίτερη μνεία στο προσωπικό που εργάζεται πολλές φορές πέραν των καθηκόντων του προσφέροντας υπηρεσίες υγείας, ενώ υπογράμμισε ότι το Νοσοκομείο Καλαμάτας διαθέτει πολύ καλές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, κάτι που το καθιστά ως ένα από τα σημαντικά περιφερειακά νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

 

Πηγή - πληροφορίες : https://www.kalamata.gr

 


 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ