ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΕΠΙΒΑΤΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΔΙΧΩΣ ΜΑΣΚΑ, ΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ (video)

            Ένα ασύλληπτο βίντεο με πρωταγωνιστή έναν «αθεράπευτο» επιβάτη αστικού λεωφορείου δημοσιοποίησε το Star.

Στο βίντεο ο επιβάτης εικονίζεται να βρίσκεται εντός του λεωφορείου δίχως να φορά μάσκα, να κρατά, αμέριμνος, στο χέρι τον καφέ του και ένα τσιγάρο. Αυτό που προκαλεί ενδεχομένως μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι οι άλλοι επιβάτες -κάποιοι εκ των οποίων δεν φορούν μάσκα- δεν δείχνουν να ενοχλούνται από την εικόνα και δε κάνουν κάποια παρατήρηση στον θεριακλή.

 

Δείτε το βίντεο που δημοσιοποίησε το Star: 

Πηγή - πληροφορίες : Star tv.gr 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ