72ΧΡΟΝΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΣΕ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Νεκρή σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή του Ζευγολατιού στο Δήμο Οιχαλίας Μεσσηνίας  βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 01 Ιανουαρίου 2021  μία 72χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 6:00 το πρωί ο σύζυγός της ειδοποίησε την Αστυνομία, ότι η γυναίκα δεν ήταν στο σπίτι και ότι έχει ανησυχήσει. Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση ανεύρεσης από τις αστυνομικές αρχές με την συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στο κανάλι. Για την ανάσυρσή της επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μελιγαλά και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας.

Από την αστυνομία βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 72χρονη έχασε τη ζωή της.

 

Πηγή - πληροφορίες : https://eleftheriaonline.gr

 

Φωτογραφία αρχείου  

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ