ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ: «ΈΧΕΤΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;»

Κατατέθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου το δικόγραφο για την εκκαθάριση εν λειτουργία της “Πελοπόννησος” Α.Ε.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου κατέθεσε δια των δικηγόρων της σήμερα, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, το δικόγραφο με το οποίο ζητεί την εκκαθάριση εν λειτουργία της “Πελοπόννησος” Α.Ε., εφαρμόζοντας την απόφαση που έλαβε πρόσφατα το Περιφερειακό Συμβούλιο, με εξαιρετικά μεγάλη πλειοψηφία.

Αυτό ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στην διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου που έδωσε το μεσημέρι σήμερα, στην οποία επανέλαβε ότι το έλλειμμα του 1.300.000 ευρώ το εντόπισαν οι ορκωτοί λογιστές “και έγινε αποδεκτό και υπογράφηκε απ’ όλους”. 

Δήλωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης:

“Σήμερα κατατέθηκε στο δικαστήριο το δικόγραφο με το οποίο ζητούμε τη λύση και την εκκαθάριση εν λειτουργία της ‘Πελοπόννησος’ Α.Ε. Δηλαδή σήμερα υλοποιήσαμε την απόφαση που με πολύ μεγάλη πλειοψηφία πήρε το Περιφερειακό Συμβούλιο -γιατί άκουσα υποτιμητικά ότι ‘και κάτι κουμουνιστές το ψηφίσανε’”. Και συνέχισε:

“Θα πάρει καιρό το συγκεκριμένο θέμα, αλλά στις δημοκρατικές και πολιτισμένες κοινωνίες, όταν διαφωνούμε δεν βριζόμαστε. Πάμε στην δικαιοσύνη και περιμένουμε το πόρισμά της. Γι’ αυτό υπάρχουν τα δικαστήρια” είπε ο Π. Νίκας, διευκρινίζοντας:

 

“ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΑΔ”

“Πρώτον, εγώ δεν κατηγορώ κανέναν. Αυτό είναι το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, της πρώην Αρχής για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, που αναφέρεται μόνο σε μια δραστηριότητα στην «Πελοπόννησος» Α.Ε. Δεν είμαι ούτε εισαγγελέας ούτε δικαστής.

Δεν ξέρω ποιος τα βάζει με την ΕΑΔ και με τους 15 οικονομικούς εισαγγελείς. Γιατί το κρύβουμε. Λέμε ο Νίκας. Ο περιφερειάρχης. Αλλά δεν λέμε ποτέ η Αρχή για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς. Όποιος αισθάνεται ότι είναι διεφθαρμένος ας απαντήσει στην Αρχή, την έκθεση της οποίας έχω κοινοποιήσει σε όλες τις παρατάξεις και στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων.

Στην ΕΑΔ πρέπει να δοθούν οι απαντήσεις, όταν κληθούν όποιοι κληθούν. Εγώ δεν είμαι, ούτε δικαστής, ούτε εισαγγελέας, αλλά αυτά που γράφονται στην έκθεση είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Η Αρχή έχει ανακαλύψει διάφορα «τερατάκια» και «τέρατα» στην λειτουργία της «Πελοπόννησος» Α.Ε. Αυτό πρέπει να απαντηθεί.

Η Αρχή εντόπισε 1.300.000 ευρώ έλλειμμα. Το ίδιο εντόπισαν και οι ορκωτοί λογιστές και το πόρισμά τους έγινε αποδεκτό και υπογράφηκε απ’ όλους. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Δεν έχουμε προφανώς κάτι να παρεμποδίσουμε, να μην έρθει στο φως.


Η ΠΕΔ

Δεύτερον: τα συμφέροντα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων. Ήμουν 13 χρόνια δήμαρχος στην μεγαλύτερη πόλη της Περιφέρειας και ο πρώτος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων.

Γιατί τα συμφέροντα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων δεν διασφαλίστηκαν στα 6 – 7 χρόνια, όταν ο πρόεδρός της ήταν αντιπρόεδρος και έχει βάλει φαρδιά πλατιά τις υπογραφές του και όταν ήρθε εδώ ο Νίκας τότε υπήρξε το πρόβλημα; Τι υπήρξε αλήθεια; Ποιο πρόβλημα;

Να γίνει έλεγχος; Ασφαλώς. Έλεγχος έγινε από την Αρχή της Διαφθοράς. Έλεγχος θα γίνει από τους οικονομικούς εισαγγελείς. Έλεγχος έγινε από τους ορκωτούς λογιστές. Έλεγχος θα γίνει με τον ορισμό πραγματογνωμόνων από το δικαστήριο. 

Ζητήθηκε να γίνει νέος έλεγχος στον ισολογισμό του 2019. Από ποιόν; Απ’ αυτόν που τον ψήφισε; Φυσικά και να γίνει! Πώς να γίνει όμως ο νέος έλεγχος παρ’ εκτός ως ο νόμος ορίζει; Πάμε στο δικαστήριο και παίρνουμε μια νέα απόφαση. Έτσι ορίζει ο νόμος. Δεν μπορούμε να παίζουμε και να φτιάχνουμε δικούς μας νόμους. Απευθύνομαι ιδιαίτερα σε δικηγόρους και ορκωτούς λογιστές που γνωρίζουν τι ορίζει ο νόμος για τον τρόπο που γίνεται επανέλεγχος.

Αυτό είπαμε εγγράφως και στην απάντησή μας, ας πάρει την απόφαση από το δικαστήριο για τον επανέλεγχο που ζητεί. Θα είμαστε κι εμείς εκεί όμως και θα πούμε ότι προσυπέγραψε το πόρισμα του ελέγχου των ορκωτών λογιστών.

Είναι δόκιμος στην Δημοκρατία ο τρόπος. Αν έχουμε διαφωνίες να προσφεύγουμε σε δικαστήρια. Δεν χρειάζονται ούτε ύβρεις ούτε επιθετικότητα, ούτε να αναφερόμαστε στα παιδιά του άλλου και να λέμε «φήμες»… Εδώ δεν είμαστε χουλιγκάνοι. Εδώ δεν είναι εξέδρα. Εδώ είναι πολιτικά, θεσμικά όργανα και πρέπει να είμαστε σοβαροί σ’ αυτά τα οποία λέμε.

Προφανώς εγώ δεν είμαι απ’ αυτούς που υποχωρούν. Ποτέ. Ούτε φοβάμαι.

Ούτε θα με κάμψουν οι συκοφαντίες, καθημερινές, δυστυχώς, του πρώην περιφερειάρχη. Πήρα μια εντολή την οποία θα φέρω εις πέρας, ότι και να γίνει” δήλωσε ο Π. Νίκας.

ΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ

Ο περιφερειάρχης, ωστόσο, έκανε αναφορά και στην επίκληση που έγινε περί “εσωκομματικών ζητημάτων”, για να σημειώσει, μεταξύ άλλων:

“Ο υβριστής μου. Ο κατήγορός μου. Αυτός που τελευταία με συκοφαντεί και προσφέρει βακτηρία στον προηγούμενο περιφερειάρχη, αναφέρθηκε στη Νέα Δημοκρατία. Ποιός; Ο διαγραμμένος από τον πρόεδρο της ΝΔ; Ο διαγραμμένος γιατί χρησιμοποίησε ύβρεις, συκοφαντίες, είχε ρατσιστική συμπεριφορά; Αυτός αναφέρεται πού; Στη Νέα Δημοκρατία. Και με σπιλώνει.

Έχετε μια δήλωσή μου με την οποία αναφέρομαι κατά στελέχους της Νέας Δημοκρατίας; Πώς βγαίνει ένας θεσμικός παράγοντας και υβρίζει με αυτό τον τρόπο; Πώς γίνεται αυτό;

Είναι εκτός της οικογενείας της φιλελεύθερης παράταξης με τις συγκεκριμένες αρχές, που σέβεται τον άνθρωπο, που επιχειρηματολογεί.

Προφανώς η βακτηρία ακούει το σύμμαχό της. Έτσι έγινε Θυμόμαστε τις ύβρεις εναντίον του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή. Είναι καταγεγραμμένα.

Τις ύβρεις που γίνονται κάθε φορά στο Περιφερειακό Συμβούλιο εναντίον του προέδρου κ. Μητσοτάκη και από ποιον. Στους υβριστές υπάρχουν πάντα κοινά χαρακτηριστικά” δήλωσε ο περιφερειάρχης.

‘ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ”

Επιπλέον, ο Π. Νίκας σημείωσε ότι ως περιφερειάρχης έχει εξαιρετική συνεργασία με τους δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου -“έχω άριστη συνεργασία, και με τους 25. Ας σταθούν δίπλα του δύο δήμαρχοι να πουν ότι συμφωνούν με αυτά που κάνει. Προσπαθώ να βοηθήσω έναν – έναν δήμαρχο, αλλά κανείς δεν έχει διακριτική μεταχείριση όπως είχε ο εν λόγω από τον προηγούμενο περιφερειάρχη.

Ντράπηκα για τη δήλωση που έκανε -υποτίθεται υπέρ μου- την δεύτερη Κυριακή, μια κατάπτυστη δήλωση κατά του ευεργέτη του. Ο προηγούμενος περιφερειάρχης του έκανε μελέτες και του έδωσε πάρα πολλά χρήματα για έργα. Τι να την κάνω την δήλωση την δεύτερη Κυριακή; Οι εκλογές κρίθηκαν την πρώτη.

Έχω άριστη συνεργασία με τους δήμους. Για δε το Αργος, το ιστορικό και το αγαπημένο, εκτελούμε έργα αυτή τη στιγμή της τάξεως των 20.000.000 ευρώ. Είναι διαλυμένος ο Βιολογικός Καθαρισμός Αργους και Ναυπλίου και έρχεται η Περιφέρεια, χωρίς να έχει αρμοδιότητα, και διαθέτει τα χρήματα να τον επισκευάσει γιατί έχει βρωμίσει ο Αργολικός Κόλπος. Κάθε μέρα παρακαλούμε να έρθουν οι αποφάσεις από το Αργος, καθώς έχουμε 13.000.000 ευρώ για την ύδρευση, με την πόλη να υδροδοτείται από τη Λέρνη, με τα γνωστά προβλήματα. Δεν έχουμε μέχρι τώρα καμία ανταπόκριση.

Το καλοκαίρι κάηκαν οι Μυκήνες, εξευτελίστηκε η χώρα από ένα παράνομο καλώδιο, έχω την έκθεση της Πυροσβεστικής. Επειδή η υπόθεση θα πάει στον εισαγγελέα, δεν θέλω να πω τίποτε περαιτέρω. Η έκθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα κατατεθεί σε λίγο στον εισαγγελέα.

Πώς καήκαν, λοιπόν, οι Μυκήνες και πώς έρχεται η Περιφέρεια, χωρίς αρμοδιότητα, και διαθέτει το ποσό των 700.000 χιλιάδων ευρώ για εγκατάσταση συστήματος πυρόσβεσης” είπε ο περιφερειάρχης. Και κατέληξε:

“Έχω τις δυνάμεις, με τη βοήθεια του Θεού, να παλέψω για το λαϊκό και δημόσιο συμφέρον. Αλλοίμονο στον πολιτικό που παίρνει αξίωμα από τον λαό και φεύγει και δεν αφήνει πίσω του τίποτα. Όταν παίρνουμε ένα αξίωμα, τουλάχιστον να αφήνουμε πίσω μας το αποτύπωμά μας, γιατί τα αξιώματα είναι για όλους και η πορεία μας εδώ είναι πολύ σύντομη. Τουλάχιστον, ας αφήνουμε αγαθή ανάμνηση στο πώς διαχειριζόμαστε τα χρήματα του κόσμου και τι οραματικό έργο αφήνουμε πίσω μας για τις επόμενες γενιές”.

 

Πηγή - πληροφορίες : https://www.ppel.gov.gr

 Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

  

Αρχείο

Φόρμα επικοινωνίας

Αποστολή

Labels

12Ο ΠΕΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 1821 1940 2022 5G 77 ΜΕ 9ο ΣΠ ΑΓΓΛΙΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΓΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΑΕΙ ΑΕΚ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΡ. ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΙ ΑΙΓΑΙΟ ΑΙΓΙΟ ΑΙΜΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΟΓΑ ΙΠΠΟΙ ΑΛΩΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΛΩΝΙΣΜΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΝΔΑΝΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΚΡΙΑ αρ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΡΗΣ ΓΑΛΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΡΝΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΡΦΑΡΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΡΧΙΜ. ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΑΠ. ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΛΥΡΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΚΟΛΑΡΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΙΩΖΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΒΙΑΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΥΛΚΑΝΟΣ ΒΡΟΜΩΒΡΥΣΗ ΒΡΥΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΜΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΒΑΣ ΓΛΥΚΑ ΓΟΕΒ ΓΡΙΠΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΔΕΗ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΔΕΣΥΛΛΑ ΔΕΥΑΚ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΆΡΘΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΡΑ ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΑΑΣ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΡΕΥΝΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ - ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΕΚΑΒ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ - ΒΙΟΙ ΑΓΙΩΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΛΙΣΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΛΛΗΝΟΜΝΗΜΟΝΕΣ ΕΜΑΚ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΜΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΟΚΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΝΩΜΗΣ – ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΥΑΝ ΕΡΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΕΥΧΕΣ ΕΦΟΡΙΑ ζ ΖΕΛΕΝΣΚΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΉΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΈΘΙΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΠΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΡΙΣΜΑ ΘΕΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΛΙΨΗ ΘΟΥΡΙΑ ΙΑΠΩΝΙΑ ΙΑΤΡΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΔΗΜΙΟΒΑΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΙΩΗΛ ιερο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΛΑΤΕΩΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΙΘΩΜΗ ΙΜΒΡΟΣ ΙΠΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ ΙΡΑΝ ΙΣΘΜΟΣ ΙΣΛΑΜ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑΡΑΓΑΤΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΡΒΕΛΙ ΚΑΡΕΛΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΚΕΝΕΝΤΙ ΚΗΔΕΙΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΙΕΒΟ ΚΙΝΑ ΚΙΝΑΛ ΚΚΕ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΟΡΕΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΟΥΤΣΑΒΙΤΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΚΡΑΣΙ ΚΡΗΤΗ ΚΤΕΛ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΝΗΓΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΚΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΛΑΔΑ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΛΑΜΠΡΟΣ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΛΕΝΙΝ ΛΗΜΝΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΛΙΜΝΗ ΛΟΑΤΚΙ ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΔΑΜ ΓΚΡΟΓΚΟΥ ΜΑΣΚΑ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΕΝΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΜΕΡΑ25 ΜΕΡΚΕΛ ΜΕΣΣΗΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΞΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΚΟΥΡΑ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΟΣΧΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΥΚΟΝΟΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΝΕΔΟΥΣΑ ΝΕΚΡΟΙ ΝΕΡΟ ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΥΧΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜΑ ΟΔΥΝΗ ΟΘΩΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΟΙΧΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΠΚΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΟΣΕ ΟΣΦΠ ΟΤΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΑΚΟΕ ΠΑΜΙΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΥΛΚΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΥΡΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΠΑΟ ΠΑΟΚ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΟΥΚΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΧΑ ΠΑΤΡΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΕΝΘΟΣ ΠΕΡΣΙΑ ΠΕΤΑΛΙΔΙ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΠΕΥΚΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΙΠΙΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΛΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΣ πολι ΠΟΛΙΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ ΠΟΝΟΣ ΠΟΡΝΗ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΤΟ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΤΥΧΙΟ ΠΤΩΧΟΣ ΠΥΛΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΡΩΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΑΜΟΣ ΣΔΟΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΡΒΙΑ ΣΚΑΛΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΣΤΑΣΙΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΣΤΟΥΠΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΠΑΘΗ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΤΑΜΠΑΡΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΙ ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΤΖΑΚΙΑ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ ΤΖΟΥΜΗΣ ΤΗΝΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΕΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΡΑΝΟΥΛΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΣΑΚΩΝΑ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΓΕΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΦΛΑΡΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΦΟΝΙΚΟ ΦΡΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ φω ΦΩΤΑ LED ΦΩΤΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ χαρ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΧΑΣΙΣΙ ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Χρυσόστομος Καράμπελας ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΣ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΩΝΑΣΗΣ BEETLE c COVID-19 e FACEBOOK FAKE NEWS GAY i INSTAGRA INSTAGRAM INTERNET LOCKDOWN MAGAZINE p PLATI PLATY PLATY MAGAZINE PLATY NEWS SEX SIEMENS SOCIAL MEDIA t TWITTER VIDEO