ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΕΥΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΣΕ “ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ” Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σε “καραντίνα” στο σπίτι θα βρίσκεται ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος τις επόμενες ημέρες, όπως επιτάσσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς όπως έκανε γνωστό διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό η σύζυγος , διοικήτρια του Νοσοκομείου Λακωνίας Εύη Παπαγεωργίου. Ο ίδιος υποβλήθηκε επίσης σε “τεστ” στο οποίο έδειξε ότι είναι αρνητικός στον ιό.

 Νωρίτερα και η διοικήτρια του νοσοκομείου της Σπάρτης είχε γνωστοποιήσει το γεγονός ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Αξίζει, να σημειωθεί ότι η Εύη Παπαγεωργίου έχει ήπια συμπτώματα και παραμένει σε “καραντίνα” στην οικεία της.


ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ.


Η διαδικασία εμβολιασμού των πρώτων υγειονομικών αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο.

Από τους πρώτους, που εμβολιάστηκαν ήταν η διοικήτρια του νοσοκομείου Σπάρτης, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Συγκινητική η σημερινή ημέρα για το Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας.

Το μόνο όπλο που έχουμε για να νικήσουμε τον αόρατο εχθρό, τον ιό Sars Cov-2, βρίσκεται πλέον στα χέρια μας!

Από σήμερα ξεκινάμε τον εμβολιασμό και στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.

Πέμπτη – Παρασκευή - Σάββατο εμβολιάζονται οι υγειονομικοί των δομών υγείας της Περιφερειακής Ενότητάς μας και από τις 20 Ιανουαρίου 2021 ξεκινάμε τον εμβολιασμό του πληθυσμού.

Σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας αναπτύσσονται εμβολιαστικές γραμμές προκειμένου να καλύψουμε τον πληθυσμό, σύμφωνα με το πρόγραμμα που καταρτίζεται από το Υπουργείο Υγείας.

Ο αγώνας για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω ξεκίνησε.

Καλή αρχή!"
 

 

 

Πηγή - πληροφορίες : www.tharrosnews.gr

 

 

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ