ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19


 Πρόκειται για τον 54χρονο Υποδιοικητή του Θριάσιου Νοσοκομείου. Ο ίδιος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και μάλιστα είναι διασωληνωμένος.

Ο αναπληρωτής Διοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Όμως, εμφάνισε συμπτώματα λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού την προηγούμενη Τετάρτη (σ.σ. 30 Δεκεμβρίου του 2020). Υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό (σ.σ. COVID-19), το οποίο ήταν αρνητικό, ενώ δεν είχε και τα συμπτώματα (σ.σ. δηλαδή δύσπνοια, πυρετό και βήχα).

 

Αναπληρωτής Διοικητής Θριάσιου: Η επιδείνωση και η διασωλήνωση

Παραμονή Πρωτοχρονιάς (σ.σ. Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου του 2020) η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και την Πρωτοχρονιά (σ.σ. Παρασκευή 1 Ιανουαρίου του 2021) κρίθηκε επιβεβλημένη η διασωληνωσή του καθώς διαγνώστηκε αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω της λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού.

Τόσο η λοίμωξη όσο και η νοσηλεία του 54χρονου προκάλεσαν την αντίδραση των αρνητών του εμβολιασμού με το υπουργείο Υγείας να επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν βάσιμα στοιχεία για συσχέτιση  τον εμβολιασμό στον οποίο είχε υποβληθεί την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της έναρξης του Σχεδίου Ελευθερία για εμβολιασμούς κατά του ιού.

Το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζει πως ο αναπληρωτής Διοικητής εμβολιάστηκε και εξετάστηκε το ιστορικό του για αλλεργίες σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού με τη λοίμωξη που εμφάνισε.


Πηγή - πληροφορίες : https://www.enimerotiko.gr

 


 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ