ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΡΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΜΑΧΑΙΡΙΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΟΔΗΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΆΡΓΟΣ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΦΑΝΤΟΣ


Στιγμές τρόμου έζησε χθες βράδυ μια γυναίκα. Ενώ περίμενε μπροστά στα φανάρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας, άνδρας με την απειλή μαχαιριού την ανάγκασε να βγει από το όχημα και της το έκλεψε.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία και έπειτα από δύο ώρες το όχημα εντοπίστηκε στο Άργος.

Μάλιστα, ο 34χρονος Ρομά εκείνη τη στιγμή επιχειρούσε διάρρηξη σε περίπτερο.

Τελικά, κατάφερε να διαφύγει με τα πόδια και πλέον καταζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές.

 

Πηγή - πληροφορίες : https://www.tharrosnews.gr

 


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ