ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΛΟΠΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ


          Τα λόγια δυστυχώς  είναι πάρα πολύ λίγα για να περιγράψουν την αγανάκτηση και την οργή των κάτοικων του Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής από τις συνεχόμενες κλοπές και τις καταστροφές της περιουσίας των κάτοικων του χωριού.

          Βέβαια, δεν μιλάμε  μόνο για την κλεμμένη ξυλία από τις ελιές, που με μεγάλη ευκολία πωλείται αυτήν την περίοδο  παράνομα σε κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας και χωρίς να διερωτάται κανείς πως αυτοί οι άνθρωποι χωρίς κτήματα, χωρίς να έχουν αγοράσει ξύλα, τα  έχουν και τα πουλάνε …;;;;

          Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του χωριού και της περιοχής  μας στέλνουν στην έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας  σχεδόν  πάρα πολλά και καθημερινά μηνύματα, εκφράζοντας την αγανάκτηση τους, την οργή τους  και τον πόνο τους,  γιατί όταν πάνε στα κτήματα τους και βρίσκουν ζώα, εργαλεία και ότι μπορεί να μετακινηθεί  και έχει κάποια αξία, έστω και μηδαμινή, να έχει κλαπεί και να έχουν καταστρέψει την περίφραξη….!!!!!

          Βέβαια,  πρέπει να πούμε ότι πάρα πολλοί μας λένε και μας τονίζουν ότι δεν είναι μόνο οι Ρομά, γιατί αυτοί βέβαια έχουν το όνομα, άλλα και άλλοι την χάρη,  όπως και άλλοι διάφοροι επιτήδειοι…!!!!

          Βέβαια, πάρα πολλές υποθέσεις κλοπών και καταστροφής της περιουσίας των συντοπιτών μας παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης, αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα είναι να έχουν χάσει την περιουσία τους, άλλα και τα χρήματα της μήνυσης.

          Τελευταίο παράδειγμα είναι μιας συντοπίτισσάς μας, που μπήκαν στο κτήμα της στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, και κυριολεκτικά ρήμαξαν τα πάντα, αφήνοντας πίσω μόνο και μόνο καταστροφή …!!! 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ