ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΕΓΑΛΗ ΈΞΑΡΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Οι μισές συλλήψεις για ναρκωτικά την Πέμπτη στην περιοχή των Αρφαρών Μεσσηνίας


Στην ευρύτερη περιοχή των Αρφαρών ήταν οι μισές συλλήψεις για ναρκωτικά από όσες έγιναν την Πέμπτη σε όλη τη Μεσσηνία, σε αστυνομικές επιχειρήσεις που οργανώθηκαν σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Συνολικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν 23 άτομα για διάφορα αδικήματα, εκ των οποίων τα οκτώ για κατοχή ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου έγιναν έλεγχοι σε 960 άτομα, εκ των οποίων τα 758 ήταν Έλληνες και 202 αλλοδαποί, καθώς και σε 734 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 97άτομα, από τα οποία 48 ήταν Έλληνες και 49 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 57 άτομα.

Ακόμα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν 205 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 39 παραβάσεις για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.


Ναρκωτικά

Στη συγκεκριμένη αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία είναι αξιοπρόσεκτο ότι από τις 8 συλλήψεις που έγιναν σε όλο το νομό για κατοχή ναρκωτικών, οι τέσσερις ήταν στην περιοχή των Αρφαρών και του Αγίου Κωνσταντίνου, περιοχές που και το προηγούμενο χρονικό διάστημα έδιναν τακτικά συλλήψεις για κατοχή ή διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν για ναρκωτικά έξι Έλληνες και δύο αλλοδαποί:

Στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Αρφαρών συνελήφθη ένας 23χρονος Ρομά, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 2,2 γραμμάρια χασίς και ένας 46χρονος που κατείχε 2,8 γραμμάρια ηρωίνης. Στην περιοχή των Αρφαρών συνελήφθη ένας 53χρονος με 1,4 γραμμάριο ηρωίνης και ένας 24χρονος Ρομά με 0,5 γραμμάριο ηρωίνης.

Οι άλλες τέσσερις συλλήψεις αφορούσαν έναν 41χρονο στη Μεσσήνη που βρέθηκε να κατέχει 0,6 γραμμάρια χασίς, έναν 24χρονο Γεωργιανό στην Καλαμάτα που είχε ένα γραμμάριο χασίς, έναν 45χρονο Ισπανό στη Βελίκα για ένα τσιγαριλίκι κι έναν 28χρονο στους Γαργαλιάνους για 0,9 γραμμάρια χασίς.


Κλοπή

25χρονες άρπαξαν χρήματα από ταμειακή μηχανή βενζινάδικου

Επίσης, στην ίδια αστυνομική επιχείρηση της Πέμπτης εξιχνιάσθηκε κλοπή που έγινε το ίδιο μεσημέρι σε πρατήριο υγρών καυσίμων της Καλαμάτας. Ειδικότερα, το μεσημέρι της Πέμπτης δύο γυναίκες 25 χρονών, Ρομά, μπήκαν σε βενζινάδικο και με τη μέθοδο της απασχόλησης των υπαλλήλων άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή 120 ευρώ. Η δράση τους καταγράφηκε, όμως, από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της επιχείρησης και έπειτα από αναζητήσεις το απόγευμα της Πέμπτης, αστυνομικοί εντόπισαν τη μια 25χρονη στη Μεσσήνη και τη συνέλαβαν. Για τη δεύτερη 25χρονη οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις αναζητήσεις.

Στην ίδια αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν επτά άτομα σε διάφορα σημεία της Μεσσηνίας για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και επτά αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.


Πηγή - πληροφορίες : https://www.tharrosnews.gr

 

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ