ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΟ, ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΆΡΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26.03.2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00

Αγαπητή κυρία / Αγαπητέ κύριε, 

Σε συνέχεια της συμπλήρωσης της αίτησης συμμετοχής σας στις διαδικτυακές εκδηλώσεις του Εργαστηρίου Διαχρονικής Μελέτης της Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας, σας ενημερώνουμε ότι ο σύνδεσμος για την τέταρτη διαδικτυακή ομιλία, με θέμα Ελληνική Επανάσταση και σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία (με αφορμή τα βιβλία του Άρη Σφακιανάκη, «Έξοδος» και «Η σκιά του Κυβερνήτη») με ομιλητές τους κκ. Γιώργο Ανδρειωμένο, Καθηγητή του Τμήματος Φιλολογίας και Άρη Σφακιανάκη, συγγραφέα, την Παρασκευή, 26.03.2021 και ώρα 19:00 είναι:

Α. αν εισέλθετε στην τηλεδιάσκεψη με τη χρήση φυλλομετρητή (browser):

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82898235043?pwd=ZTN2ZTRFODlGNyswenRqcW1WUDRrUT09

 

Β. αν εισέλθετε στην τηλεδιάσκεψη από τον υπολογιστή σας μέσω εγκαταστημένης εφαρμογής zoom:

Meeting ID: 828 9823 5043

Passcode: 80j3XJ

Στην περίπτωση που έχετε  δηλώσει στην αίτησή σας ότι επιθυμείτε να λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης, σας ενημερώνουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη αυτής είναι η συμμετοχή σας σε όλες τις φετινές διαδικτυακές εκδηλώσεις του Εργαστηρίου. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα ληφθεί υπόψιν πιθανό κώλυμα παρακολούθησης σε μία εκ των εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμα των διαδικτυακών εκδηλώσεων του Εργαστηρίου Διαχρονικής Μελέτης της Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 είναι διαθέσιμο στον σύνδεσμο:  http://phil.uop.gr/images/anak/anak_program_dmeg.pdf

 

Επίσης σας επισημαίνουμε ότι σήμερα, 24/03/2021 στις 10 το βράδυ, στο Cosmote History,  στο  «Αφιέρωμα της 25ης Μαρτίου 1821 της COSMOTE TV», θα προβληθεί η νέα ταινία-ντοκιμαντέρ του Σταμάτη Τσαρουχά, «Διονύσιος Σολωμός, Κλείσε στην ψυχή σου την Ελλάδα». Επιστημονικός Σύμβουλος είναι ο κ. Γιώργος Ανδρειωμένος, Καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας - Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Το ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί δωρεάν, την ίδια ώρα, σε παράλληλη προβολή, από το κανάλι της Cosmote στο YouTube. Ο σύνδεσμος παρατίθεται στο Δελτίο Τύπου.

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

 

Από το Εργαστήριο Διαχρονικής Μελέτης της Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας

Τμήμα Φιλολογίας

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ