ΣΠΑΡΤΗ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΡΙΞΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 300 ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ! (VIDEO)


          Απίστευτο περιστατικό στην Σπάρτη, με έναν πατέρα που δέχθηκε πρόστιμο επειδή έψαχνε αυτόν που χτύπησε την καρκινοπαθή κόρη του.

          Αδυνατεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους, το περιστατικό που έφερε στην δημοσιότητα το Spartanews από την πρωτεύουσα της Λακωνίας.

          Εκεί λοιπόν το Σάββατο, η Δέσποινα Βαρβιτσιώτη μαζί με μία φίλη και τον αδελφό της, είχαν πάει στο προαύλιο μίας εκκλησίας, όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστο, ο οποίος άρχισε να την χτυπάει στο κεφάλι, στο στήθος και στην κοιλιά, με κλωτσιές και μπουνιές.

          Η 22χρονη, τρομοκρατήθηκε από τις απειλές του δράστη και περιορίστηκε στο να επικοινωνήσει με τον πατέρα της για να την παραλάβει από το σημείο και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, καθώς είναι καρκινοπαθής.

          Το βράδυ της ίδιας μέρας, έγινε η μήνυση, η αστυνομία πήρε κατάθεση και ταυτοποιήθηκε ο δράστης.

          Ο πατέρας της κοπέλας, Δημήτρης Βαρβιτσιώτης έχοντας ενημερωθεί ότι δεν είχαν προχωρήσει οι Αρχές στην σύλληψή του, πήγε στο σπίτι του και ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ για να μεταβεί στο σημείο, προκειμένου να μην περάσει το αυτόφωρο.

          Μόνο που όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο και προχώρησαν στην σύλληψη του δράστη, έκοψαν και στον πατέρα πρόστιμο 300 ευρώ, γιατί δεν είχε στείλει SMS στο 13033 αν και σε όλο το διάστημα που είχε μεσολαβήσει βρισκόταν στο νοσοκομείο.

 

Πηγή - πληροφορίες : gazzetta.gr

 

 


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ