Η «ΦΑΡΜΑ» ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΑ... ΥΨΗ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΜΕ ΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ»: ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑΙΚΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ( ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


          Η «Φάρμα» κατάφερε να κερδίσει τη «μάχη» της τηλεθέασης από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και όπως θα δούμε παρακάτω... η πρεμιέρα της επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις για το ανδρικό κοινό.

          Το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 ήδη από το ξεκίνημά του έβαλε για τα καλά στο κλίμα του ανταγωνισμού τους τηλεθεατές, με το πρώτο πλάνο – αποκάλυψη παίκτριας να αποτελεί γεγονός.

          Πρωταγωνίστρια η Κυριακή Κατσογρεσάκη που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks», η οποία πρώτα εμφανίστηκε με κολάν που ελάχιστα άφηνε στη φαντασία, γυρίζοντας την πλάτη στον κάμερα μαν, με τις λήψεις να έχουν κάτι από… Survivor και λίγο αργότερα στη ντουζιέρα…

          Όπως φαίνεται, ακόμα δεν είδαμε τίποτα.


Πηγή - πληροφορίες : https://www.pronews.gr

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ