ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΜΠΑΡΑΖ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ


Δυστυχώς, η κατάσταση στο Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας είναι πλέον δραματικά επικίνδυνη  και έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αφού κάθε ημέρα σχεδόν μας πληροφορούν ότι  σε ένα με δύο σπίτια γίνονται θρασύτατες ληστείες με θύματα ηλικιωμένους συνανθρώπους μας ...!!!

Έτσι, και εχθές το βράδυ, σε δυο σπίτια εισήλθαν παράνομα, αφού διέρρηξαν και τα έκαναν  άνω κάτω δασύτατοι ληστές, κλέβοντας πράγματα αξίας και χρήματα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε ένα από αυτά κατοικεί  μια ηλικιωμένη γυναίκα και αυτό,  βέβαια, δεν τους ενόχλησε καθόλου, όπως άλλωστε, είχαν κάνει πριν μερικές ημέρες σε μια άλλη ίδια περίπτωση, που είχαμε αναφέρει και εμείς …!!!

Η κατάσταση στο Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας είναι ανεξέλεγκτη  και τρομακτικά επικίνδυνη και από θαύμα δεν έχουμε θρηνήσει ακόμα θύματα, είτε ηλικιωμένους συντοπίτες μας, είτε δεν έχουν λάβει  ακόμα γεγονότα τύπου Πιπερίτσας...!!!

Δυστυχώς, όλοι εμείς που ζούμε στο Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας και στην ευρύτερη περιοχή και διαλέξαμε να παραμείνουμε στα σπίτια των πατεράδων μας  και στις περιουσίες μας και δεν τα πουλήσαμε, όπως έκαναν κάποιοι «επιτήδειοι», που είτε πούλησαν, είτε μεσολάβησαν, είτε επικρότησαν και ακόμα περισσότερο, εκμεταλλεύτηκαν την καταστροφή του τόπου μας για προσωπικό όφελος…!!!

Όλοι εμείς που, οικειοθελώς, παραμείναμε στον τόπο μας ζούμε με τον φόβο και με το κίνδυνο κάθε βράδυ και νιώθουμε, ακόμα, ότι  μια νύχτα έρχεται με άγνωστο ενδεχόμενο τι θα μας ξημερώσει  και να μας βρει ζωντανούς …!!!!

Η μια και μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας «Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας», που είναι η φωνή του τόπου μας, κάνουμε έκκληση να λυθούν τα απαραίτητα μέτρα για την διαφύλαξη της ζωής και της περιουσίας των κάτοικων της περιοχής μας σε κάθε υπεύθυνο και συνάμα, ανεύθυνο, γιατί με τάχα δήθεν επισκέψεις και συνεργασίες δεν λύνονται τα προβλήματα, αλλά επιδεινώνονται, γιατί αποδεικνύεται η γύμνια …!!!!

Δεν μπορείς να καταγγέλλεις την εγκληματικότητα από την μια και μετά να γυρνάς τα τσαντίρια για να εξαγοράσεις ψήφους …………..!!!

Όσοι δεν μπορούν να διαφυλάξουν τα αγαθά και τις ζωές των κατοίκων, τότε πρέπει άμεσα να παραιτηθούν πρέπει όλοι  οι φορείς να αντιληφτούν ότι δεν  κινδυνεύουν μόνο οι περιουσίες, αλλά και οι ζωές των κατοίκων …!!!!

Και διερωτόμαστε όλοι αυτοί που συνέβαλλαν στην καταστροφή του χωριού μας και της περιοχής μας και, δυστυχώς, έχουν ονοματεπώνυμο τα βράδια κοιμούνται ήσυχα και έχουν ήσυχη την συνείδησή τους …;;;;;


  Διαβάστε και αυτό εδώ:

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗΣ  ΛΗΣΤΕΙΑΣ  ΕΝΩ  ΚΟΙΜΟΤΑΝ
 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ