ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΆΝΤΡΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ


Σοκ έχει προκαλέσει στη Μεσσηνία η είδηση ότι ένας νέος άνθρωπος έβαλε τέλος στη ζωή του. Τον άντρα τον βρήκαν νεκρό στην επιχείρησή του. Η αστυνομία εξετάσει τα αίτια.

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Μεσσηνία η είδηση του θανάτου ενός νέου άντρα, 39 ετών, σε περιοχή του δήμου Μεσσήνης. Ο νέος άντρας βρέθηκε νεκρός στην ίδια του την επιχείρηση, ενώ αφήνει πίσω του ένα μικρό παιδί.

Την υπόθεση, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια που οδήγησαν τον 39χρονο στο θάνατο, τη διερευνούν άντρες της αστυνομίας.


Πηγή - πληροφορίες : https://messiniapress.gr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ