ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: ΣΚΛΗΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ & ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ -ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


          Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τα περιστατικά αστυνομικής βίας.

          Σε ένα άνευ προηγούμενου ξέσπασμα λαϊκή οργής εξελίσσεται η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Νέα Σμύρνη με τα επεισόδια να σημειώνονται αυτή την ώρα στην περιοχή, με πέτρες, χημικά και μολότοφ κοντά στο αστυνομικό τμήμα όπου κατευθύνθηκε η μεγάλη πορεία κατά της κυβερνητικής βίας, με αφορμή τον ξυλοδαρμό νεαρού από αστυνομικούς στο Άλσος της πόλης την Κυριακή.

          Όπως ανέφερε το Open ομάδα διαδηλωτών που βρίσκονται στην πορεία, έριξε μολότοφ και πέτρες προς δυνάμεις της αστυνομίας κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχές. Οι Αρχές απάντησαν με χημικά και με χρήση της αύρας.

          Ωστόσο, άτομα με κράνη ενσωματώθηκαν στη συγκέντρωση και δημιούργησαν επεισόδια ενώ στόχος επίθεσης έγινε αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς τον εγκλώβισαν και τον ανέτρεψαν από την μηχανή, χτυπώντας τον στο κεφάλι.

          Έπεσαν βόμβες μολότοφ και υπήρξαν οδομαχίες και πετροπόλεμος, όχι μόνο στην πλατεία, αλλά και στα γύρω στενά.

          Καπνογόνα και φωτιές παντού ενώ οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και δημιούργησαν κλοιό για να προστατέψουν το συνάδελφό τους, που βρίσκονταν πεσμένος στο έδαφος, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

          Ο αστυνομικός φάνηκε να διατηρεί τις αισθήσεις του.

          Διαδηλωτές επιτέθηκαν στη μηχανή του, τον πέταξαν κάτω και στη συνέχεια ξεκίνησαν να τον κλωτσούν με βία.

 

Πηγή - πληροφορίες : https://www.aftodioikisi.gr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ