ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ - ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ 68 ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ


Ανατριχιαστικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στα Χανιά μετά την εντολή του εισαγγελέα για εκταφή ηλικιωμένης γυναίκας αλλά και τον έλεγχο των ληξιαρχικών πράξεων θανάτου 68 ηλικιωμένων που άφησαν την τελευταία τους πνοή σε γηροκομείο της πόλης. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις ως αιτία θανάτου αναφέρεται η ανακοπή.

Το πρωί της Πέμπτης λοιπόν οι Αρχές προχώρησαν στην εκταφή της σορού μίας ηλικιωμένης γυναίκας που είχε αποβιώσει στο συγκεκριμένο ίδρυμα φροντίδας ηλικιωμένων. Η εκταφή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικής παραγγελίας του εισαγγελέα Χανίων και αναμένεται να ρίξει φως στον θάνατο της γυναίκας, ενδεχομένως δε να εξηγήσει και τα αίτια θανάτου άλλων 67 τροφίμων του ιδρύματος. Επισημαίνεται πως όλοι οι θάνατοι σημειώθηκαν μέσα σε έναν χρόνο περίπου. Προφανώς οι έρευνες των Αρχών επιχειρούν να διαλευκάνουν το εάν και κατά πόσο κάποιος από αυτούς τους 68 ηλικιωμένους απεβίωσε λόγω εγκληματικής ενέργειας.

Το γεγονός και μόνον ότι η εισαγγελία παρήγγειλε εκταφή νεκρού σημαίνει πως η υπόθεση κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρή. Θεωρείται εξαιρετικά αφύσικο να έχουν σημειωθεί σε έναν οίκο ευγηρίας σε μία επαρχιακή πόλη όπως τα Χανιά, μέσα σε έναν χρόνο, 68 συνολικά θάνατοι ηλικιωμένων. Ήδη η εισαγγελία Χανίων έχει παραγγείλει σε όλα τα ληξιαρχεία της Κρήτης να αναζητήσουν τα πιστοποιητικά θανάτου των 68 αυτών ηλικιωμένων. Η εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε μετά από συγκεκριμένη καταγγελία σύμφωνα με την οποία έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, μεταξύ αυτών και η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και έχουν τελεστεί αδικήματα όπως η ανθρωποκτονία με δόλο και κατά συρροή. Η εισαγγελία Χανίων διερευνά το κατά πόσο ευσταθούν αυτές οι κατηγορίες.

 

Δείτε τις φωτογραφίες του zarpanews.gr από την εκταφή:

 

  

 

Πηγή – πληροφορίες: zarpanews.gr

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ