ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


Αυτές τις ημέρες που η ορθοδοξία εορτάζει το Άγιο Πάσχα και κορυφώνεται το θείο πάθος με προσμονή την Ανάσταση του Ναζωραίου θέλησε να στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα ελπίδας μέσα από τις δύσκολες στιγμές που βιώνει και περνάει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος Γεώργιος Ι. Βασιλείου.

Ο κ. Γεώργιος Ι. Βασιλείου ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από το κορωνοϊό (covid-19) και με τον αναπνευστήρα έβγαλε μια συγκινητική φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media, θέλοντας να στείλει το δικό του ηχηρό μήνυμα ότι παρότι τiς δυσκολίες της ζωής η ελπίδα είναι αυτή που θα κερδίσει και στο τέλος, το φως της Ανάστασης θα φωτίζει τον κόσμο και την ζωή μας και όπως χαρακτηριστικά λέει και ο ίδιος «Η νίκη της ζωής είναι η εκτόξευση μας στην γη της αισιοδοξία».

Θέλουμε να αναφέρουμε ότι ο λίαν αγαπητός Εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησιάς της Ελλάδος κ. Γεώργιος Ι. Βασιλείου είναι παρά πολύ καλός φίλος της έγκυρης ενημερωτικής σελίδα μας «ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» και εμείς θέλουμε να του ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας περαστικά και γρήγορα να γίνει καλά και  να επιστρέψει στο μετερίζι της εκκλησιαστικής ενημέρωσης και κοντά στην υπέροχη οικογένειά του.

Αγαπητέ μας φίλε Γιώργο περαστικά σου και Καλή Ανάσταση με ιδιαίτερη αγάπη….!!!!!!
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ