ΦΑΡΜΑ: ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ «ΚΑΥΤΟ» ΜΠΙΚΙΝΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ (φωτογραφίες)


Η Κυριακή Κατσογρεσάκη έκανε μπάνιο στη Φάρμα φορώντας αποκαλυπτικό μαγιό και ανέβασε τη θερμοκρασία των τηλεθεατών.

Με την Μαρία Μιχαλοπούλου να τη βοηθάει και να της ρίχνει το καυτό νερό, η Κυριακή Κατσογρασάκη εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί της.

Το στιγμιότυπο μάλιστα απέκτησε έξτρα ενδιαφέρον, όταν η Μαρία Μιχαλοπούλου ζήτησε από τον Κωνσταντίνο Μακρή (Ντούπης) να της τρίψει την πλάτη, καθώς φαίνεται πως ανάμεσα στους δυο παίκτες έχει αναπτυχθεί φλερτ.

Υπενθυμίζουμε πως η Κυριακή Κατσογρεσάκη έχει σπουδάσει Φιλοσοφία, αλλά εργάζεται ως αεροσυνοδός. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα είναι μέρος του προσωπικού των αεροσκαφών της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, αλλά πρόσφατα ήρθε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση της για να γίνει πιλότος.

 

Δείτε φωτογραφίες από το μπάνιο της παίκτριας στην Φάρμα:


Πηγή – πληροφορίες: https://www.makeleio.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ