ΆΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - H ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ


          Κατέληξε ο 39χρονος που πυροβολήθηκε μέσα σε κατάστημα στο κέντρο της Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δράστης είναι ένας άνδρας 72 ετών, ο οποίος και συνελήφθη.

          Αιτία του τραγικού γεγονότος είναι λογομαχία ανάμεσα στους δύο άνδρες.

          Ο 72χρονος έφυγε από το κατάστημα και επέστρεψε με όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον 39χρονο.

 

          Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών τελικά κατέληξε. Όσον αφορά τον δράστη, αυτός λίγο αργότερα παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

 

          Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο δράστης είχε διαμαρτυρηθεί για κάποια διαφορά στον λογαριασμό της τηλεφωνικής του σύνδεσης. Μετά την διαφωνία, επέστρεψε στο κατάστημα, πλησίασε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και τον πυροβόλησε από κοντά στην κοιλιά.

 

 

 

          H ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ

          “Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

          Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους.

          Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές.

          Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ότι χρειαστούν».

 

 

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ