ΜΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!! ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ (VIDEO)


Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων, Γιώργος Πιέτρης, εμφανίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων, που διεξήχθη με τηλεδιάσκεψη, με τα εσώρουχα!!!!!

Στην αρχή ο Δήμαρχος κ. Νανόπουλος, αστειευόμενος του είπε

«κ. Πιέτρη ντυθείτε, ή γυρίστε τη κάμερα γιατί θα μας δείξει το Ράδιο Αρβύλα»..

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου τον προτρέπει να προσέχει και να γυρίσει την κάμερα ώστε να φαίνεται μόνο το κεφάλι του ή να ρίξει πάνω του μια πετσέτα..

Ο κ. Πιέτρης «θίχτηκε» επειδή το συγκεκριμένο video δημοσιεύθηκε από τα ΜΜΕ (χωρίς να αναφερθεί το όνομά του) αλλά δεν σκέφτηκε ότι ο ίδιος προσέβαλλε τους δημότες και ανώτατο πολιτικό όργανο του δήμου,το δημοτικό συμβούλιο, αφού εν γνώσει του συνδέθηκε σε μια τηλεδιάσκεψη φορώντας μόνο τα εσώρουχά του, δείχνοντας στην κάμερα και το σώβρακο!!!

Ο κ. Πιέτρης εκτός των άλλων προσέβαλλε την αισθητική μας και έρχεται με μια ανακοίνωση να προσβάλλει και τη νοημοσύνη μας..

Ο κ. Πιέτρης απέδωσε την εν γνώση του ημίγυμνη περιβολή σε ατυχές περιστατικό που τα «κακά» ΜΜΕ χρησιμοποίησαν εναντίον του.

Κύριε Πιέτρη δεν υπάρχουν δαίμονες, όταν ενεργούμε εν γνώσει μας, όπως εσείς, άρα μην ψάχνετε  για δράκους !!! Δεν σας προέτρεψαν να εμφανιστείτε με το σώβρακο τα «κακά ΜΜΕ»

Αυτή η συμπεριφορά δεν τιμά  ούτε εσάς, ούτε την Κόρινθο..!

Για την  ιστορία να πούμε ότι τα «κακά» ΜΜΕ μετέδωσαν τις εικόνες σατιρίζοντας αλλά ο κ. Πιέτρης αντί να αρκεστεί σε μια συγγνώμη ως όφειλε, ψάχνει για δράκους όπως προείπαμε..

Φαίνεται ξεκάθαρα λοιπόν ότι ο κ. Πιέτρης είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του ανθρώπου με επιχειρηματικό μυαλό, αλλά οι πολιτικές του κινήσεις, εντελώς λάθος.. Αλλο η επιχειρηματικότητα και αλλο η πολιτική..

 

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του.

 

Ο σεβασμός  και η εκτίμηση μου, στους συμπολίτες μου και την πόλη της Κορίνθου, είναι πολλά χρόνια γνωστός σε όλους και αδιαμφισβήτητος.

Λυπάμαι που ένα ατυχές περιστατικό, έδωσε την δυνατότητα και το δικαίωμα σε κάποιους  να εργαλειοποιήσουν εναντίον μου, μία άτυχη στιγμή.

Οι Κορίνθιοι γνωρίζουν καλύτερα από όλους, την προσπάθεια που κάνω για την πόλη μου και ελπίζω να κατανοήσουν , ότι ο δαίμονας των τηλεδιασκέψεων, έκανε το θαύμα του.

Προσπαθώ με κάθε τρόπο να τιμήσω τους συμπατριώτες μου, οι οποίοι με έστειλαν στο δημοτικό συμβούλιο και τον ίδιο τον θεσμό.

Λυπάμαι ειλικρινά για το άτυχο αυτό περιστατικό, που δημιούργησε κακή εικόνα για την Κόρινθο.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΕΤΡΗΣ

Δημοτικός σύμβουλος Κορίνθου

 

Aξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα ΜΜΕ διακωμωδούν παρόμοια περιστατικά, είτε στο Δήμο Κορινθίων, το Δήμο Λουτρακίου, Δήμο Καλαμάτας,  και αλλού, ουδέποτε όμως κάποιος «θιγόμενος» δεν αντέδρασε, διότι κατάλαβαν τη σάτιρα , το διασκέδασαν κιόλας, αφού ότι συνέβη, συνέβη από αμέλεια ή από τη μη γνώση της τεχνολογίας. Κανείς όμως από όλους αυτούς δεν συνδέθηκε στην τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου με τα σώβρακα…

 


 

Πηγή – πληροφορίες: https://www.makeleio.gr


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ