ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (VIDEO)


Φέτος το Πάσχα θα είναι αλλιώς και με τις Εκκλησίες ανοιχτές. Αυτό είναι και το κύριο σημείο αναφοράς στην εξέλιξη της Μ. Εβδομάδας, με τις Ακολουθίες να ξεκινούν στις 06:00 το απόγευμα και την Ακολουθία της Αναστάσεως να προβλέπεται για τις 09:00 το βράδυ.

Στα μέτρα τα οποία ισχύουν και τοπικά όπου και δεν θα γίνει η Περιφορά των Επιταφίων στάθηκε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας με την υπόμνηση και έκκληση προς τους πιστούς για τήρηση των μέτρων προστασίας.

Δείτε το βίντεο με όλες τις δηλώσεις του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μεσσηνίας.

 

Πηγή – πληροφορίες: https://best-tv.gr


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ