ΠΗΓΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ (video)

 

Στην Καλαμάτα η αστυνομία προσπάθησε να συλλάβει μια γυναίκα επειδή δεν φορούσε μάσκα και έγινε χαμός!

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο των κοινωνικών δικτύων βλέπουμε πολίτες να υποστηρίζουν την γυναίκα που αντιστέκεται όπως επίσης βλέπουμε και συμβιβασμένους με την κατάσταση.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο πολίτης που έγραψε το γεγονός ήταν γυναίκα όπως επίσης και οι όποιες αντιδράσεις στην σύλληψη της κοπέλας ήταν κυρίως από γυναίκες ενώ οι άντρες που ήταν παρόν στην πλειοψηφία τους καθόταν με τα χέρια στις τσέπες και κοιτούσαν.

Το γεγονός έγινε, λίγα μέτρα από το ιστορικό κτίριο του Δημαρχείου της Καλαμάτας, στον πεζόδρομο της Αριστομένους και φαίνεται πως η αστυνομία που έχει δείξει μετά τα πρόσφατα γεγονότα στην Ν. Σμύρνη ένα πιο φιλολαϊκό προφίλ, συνεχίζει να εκτελεί τα παράνομα μέτρα εναντίον των πολιτών απλά με πιο ήπιο τρόπο ώστε να μην προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
Δείτε το απίστευτο βίντεο:


Πηγή – πληροφορίες: https://www.makeleio.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ