ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 25ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID 19 - ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΞΥΠΝΗΣΕ…


Ο 25χρονος Ν.Μ από την Κέφαλο της Κω, ο οποίος το τελευταίο διάστημα  πήγε στην Αμερική όπου ζουν συγγενείς του (παππούδες, θεία κλπ), πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του.

Σύμφωνα με φιλικά του πρόσωπα με τα οποία μάλιστα είχε επικοινωνία χτες τη νύχτα. Ο άτυχος νέος ένιωθε πονοκέφαλο και έλεγε ότι θα έπαιρνε ένα παυσίπονο για να κοιμηθεί.

Δυστυχώς, κοιμήθηκε και δεν ξαναξύπνησε.

Ο 25χρονος είχε κάνει το εμβόλιο πριν 3 μέρες κατά του covid 19 στις ΗΠΑ και εμφάνισε υψηλό πυρετό.

Για τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και κουράγιο στους αγαπητούς γονείς και τα αδέλφια του νεαρού παιδιού.

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια…Πηγή – πληροφορίες: aegeanews.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ