ΜΕΣΣΗΝΙΑ: ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΒΡΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΤΟΝ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΗΣ (φυτογραφίες)

 Του, Βασιλείου Δημ. Γεωργιόπουλου

Σε  σχετική ανάρτηση στα social media και στην προσωπική της σελίδα η γυναίκα  αστυνομικός Ευαγγελία  Κουτίβα, καθώς έκανε το πρώτο της μπάνιο σε μια πανέμορφη παραλία της Μεσσηνίας και έψαχνε την αμμουδιά για κοχύλια, όπως χαρακτηριστικά γράφει  η ίδια, βρήκε ένα μπουκάλι καλά σφραγισμένο που μέσα περιείχε ένα πονεμένο  γράμμα μαζί με χρήματα που κάποια μάνα ονόματι Ευγενία από την Μεσσηνία είχε στείλει στον Άγιο Ταξιάρχη τον Πανορμίτη της Σύμης για να την βοηθήσει σε ένα πρόβλημα υγείας για το παιδί της.  


Διαβάστε τι έγραψε στην ανάρτηση της η Αστυνομικός Ευαγγελία  Κουτίβα :


«Πρώτη, μέρα, για μπάνιο, αν και παγωμένη η θάλασσα, αισθάνομαι, όμως, τυχερή, γιατί σήμερα 13 του μην, ,να υπενθυμίσω σε κάποιους ότι το 13 είναι το τυχερό μου νούμερο και αποφάσισα να το χαράξω στο χέρι μου, στο τατουάζ…

Έτσι λοιπόν καθώς έψαχνα στην αμμουδιά για κοχύλια, εντελώς ξαφνικά, είδα αυτό το μπουκάλι, το οποίο περιείχε ένα γράμμα....

Είναι τα πονεμένα λόγια, μιας  άγνωστης, πονεμένης μάνας,, που μιλά για την Μαρία της την κόρη της, η οποία όπως γράφει, είναι σοβαρά άρρωστη, και ζητά την βοήθεια, του Αρχαγγέλου Ταξιάρχη Μιχαήλ.

Στο τέλος, παρακαλά όποιον βρει το γράμμα αυτό, να ανάψει μια λαμπάδα, για το παιδάκι της,, και αφήνει 20ευρω, μέσα σε αυτό....

Εγώ δεν έχω άλλα λόγια, να πω, τα σχόλια δικά σας, είμαι, όμως τυχερή και περήφανη που βρήκα τυχαία, αυτό το γράμμα, και σύντομα θα κάνω αυτό που πρέπει...»

Να σημειωθεί ότι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο Πανορμίτης, πέρα από τα αμέτρητα επιβεβαιωμένα θαύματα που έχει επιτελέσει και επιτελεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια στην Ιερά αυτή Μονή της Σύμης, πραγματοποιεί και ένα διαχρονικό και ταυτόχρονα μοναδικό παγκοσμίως θαύμα, σε όσους πιστούς βρίσκονται σε διάφορα μέρη του κόσμου και δεν έχουν τη δυνατότητα να έρθουν οι ίδιοι στο Μοναστήρι του:

Εκείνος που αδυνατεί την παρούσα στιγμή να επισκεφθεί την Ιερά Μονή, μπορεί μέσα σε ένα μικρό μπουκαλάκι, είτε από εμφιαλωμένο νερό είτε από πορτοκαλάδα να τοποθετήσει Θυμίαμα, ένα χαρτί με τα «Υπέρ Υγείας» και τα «Υπέρ Αναπαύσεως» ονόματα εκείνων που επιθυμεί, ένα χαρτάκι με το Ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση ή και το τηλέφωνό του. Επίσης, μπορεί να συμπεριλάβει και ένα γράμμα προς το Μοναστήρι, για οποιοδήποτε θέμα τον απασχολεί και θα ήθελε να γίνει θέμα προσευχής στην Ιερά Μονή. Αφού τοποθετήσει μέσα όλα αυτά τα Αφιερώματα για τον Ταξιάρχη και κλείσει το μπουκαλάκι, μπορεί, είτε από ένα λιμάνι είτε από κάποιο πλοίο που βρίσκεται στα ανοιχτά να πετάξει το μπουκαλάκι στη θάλασσα, αφού πρώτα προσευχηθεί στον Αρχάγγελο Μιχαήλ τον Πανορμίτη και του ζητήσει να το οδηγήσει ο ίδιος στο Μοναστήρι του στη Σύμη.

Ο Πανορμίτης θα το αναλάβει και το μπουκαλάκι με τα Αφιερώματα θα φθάσει τελικά στη Σύμη, στον όρμο της Ιεράς Μονής, ή διαφορετικά θα μπλεχτεί στα δίχτυα των ψαράδων στα ανοιχτά του νησιού. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο τελικός προορισμός του θα είναι να καταλήξει άθικτο στα χέρια των ανθρώπων του Μοναστηριού, οι οποίοι με τη σειρά τους (ως επιβεβαίωση του Θαύματος, «προς Δόξαν Θεού») θα αποστείλουν ευχαριστήρια επιστολή προς τον πιστό που το έστειλε, ευχαριστώντας τον για τα Αφιερώματα.

Στην Ιερά Μονή φυλάσσονται μέχρι σήμερα Αφιερώματα, που ταξίδεψαν για τον Πανορμίτη από διάφορα μέρη του κόσμου (όπως για παράδειγμα από την Αυστραλία) και από διάφορες εποχές. Τα παλιά τα χρόνια, οι πιστοί μάλιστα, έστελναν με τον τρόπο αυτό τα Αφιερώματά τους μέσα σε γυάλινα μπουκάλια.

Η  Αστυνομικός κυρία Ευαγγελία Κουτίβα κάνει έκκληση αγάπης μέσω της έγκυρης ανεξάρτητης ενημερωτικής σελίδας μας  «Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας»  να επικοινωνήσει μαζί της η γυναίκα που έριξε το μπουκάλι στην θάλασσα και μας δήλωσε ότι έχει επικοινωνήσει με την Ιερά Μονή του Πανορμίτη στην Σύμη, ώστε να στείλει εκεί το μπουκάλι με τα χρήματα και το γράμμα …!!!!!Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ