ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ


Σε πυροβολισμούς έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, ευτυχώς χωρίς να τραυματισθεί κανείς, κατέληξε, επεισόδιο μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά!

Συνολικά έχουν συλληφθεί 8 άτομα , τα οποία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, ο καυγάς μεταξύ τους ξεκίνησε από τον αυτοκινητόδρομο και από την μια πλευρά ενεπλάκησαν πατέρας και γιος 37 και 15 ετών και από την άλλη ένας 21χρονος Ρομά και τρία αδέλφια, ένας 28χρονος, μια 26χρονη και μια 36χρονη.

Οι 4 Ρομά κατευθύνθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση για να υποβάλλουν μηνύσεις σε πατέρα και γιο, όμως όταν αυτοί ήταν μέσα, ο 37χρονος μαζί με το γιό του πήγαν απέξω και πυροβόλησαν.

Αμέσως τράπηκαν σε φυγή και ξεκίνησε καταδίωξη από τους αστυνομικούς για τη σύλληψή τους.

Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν μετά από λίγη ώρα, ενώ συνέλαβαν και τον 61χρονο πατέρα του 37χρονου,καθώς στο σπίτι που έγινε έρευνα βρέθηκαν και δύο κυνηγετικά όπλα, που κατείχε παράνομα.

Επίσης συνελήφθησαν και οι 4 Ρομά, αλλά και η τέταρτη αδελφή τους μια 32χρονη, η οποία είναι παντρεμένη με τον 37χρονο και η οποία κατέθεσε μήνυση εναντίον των τριών αδελφών της.

Μηνύσεις κατέθεσαν όλοι μεταξύ τους, ενώ από τους πυροβολισμούς, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν υλικέ ζημιές σε υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας.
Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ