ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΤΑΝ Η Α. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΤΑ «ΠΕΤΑΞΕ» ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ – ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕ Η ΦΑΡΜΑ


Τα «μάτια» έξω πέταξε η ξανθιά «βόμβα» Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε όλους τους συμπαίκτες της... αλλά και στο κοινό, από την προηγούμενη εβδομάδα που έκανε την είσοδό της στην Φάρμα.

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος έτριβε τα μάτια του, από την όαση που μπήκε στο δωμάτιό του.

Η Αλεξάνδρα πήρε τις τρέσες της, τα δείγματα μαγιό και ότι άλλο είχε και μιας και ήταν όλα κλειστά είπε να κάνει ένα πέρασμα από τον ΑΝΤ1, και βλέπουμε για το καλοκαίρι.

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές την μεγάλη στιγμή που θα κάνει μπάνιο... έξω με το μαγιό της!

Και το έκανε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!

Έβαλε το καυτό μαύρο της μαγιό και απολάμβανε το νερό που της έριχνε η συμπαίκτριά της!

Όλοι οι παίκτες έκαναν το πέρασμά τους από το πλυσταριό που έκανε μπάνιο... για «λίγο μάτι»!

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος φώναζε: «Μύκονοοος, έβαλες κάτι πρόχειρο και βγήκες, ρίξε κάτι επάνω σου θα κρυώσεις… Μας χάζεψε, έχει έρθει στο σωστό ριάλιτι;» ενώ ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος αναφώνησε ότι η Φάρμα ανέβηκε level.

Βέβαια δεν έλειψαν και οι ζήλιες!

Η πιλότος της παρέας, Κυριακή Κατσογρεσάκη, έβγαλε «καπνούς» με την καυτή Αλεξάνδρα... και που είσαι ακόμα!

 

 


 

Πηγή – πληροφορίες: https://www.pronews.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ