ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΦΩΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ:"ΈΛΑ ΕΞΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ"


Ένταση προκλήθηκε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής μεταξύ του Χρήστου Καλογρίτσα και του Παύλου Πολάκη.

Αφορμή στάθηκε η φράση του κ. Καλογρίτσα ότι έχασε τα πάντα λόγω της συμμετοχής του στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Μάλιστα η ένταση έφτασε σε τέτοιο σημείο που ο κ. Καλογρίτσας φώναξε στον Παύλο Πολάκη: «Έλα έξω να τα πούμε οι δυο μας».

Μετά τον καβγά ο Χρ. Καλογρίτσας παρουσίασε μηνύματα sms που αντάλλαξε με τον Νίκο Παππά και στα οποία φαίνεται η αγωνία του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ για την εφημερίδα Documento.

 

Ο καβγάς Πολάκη-Καλογρίτσα

Καλογρίτσας: Μέχρι που έχασα τον διαγωνισμό θεωρούμουν από τους κορυφαίους ομίλους. Έχασα τα πάντα. Η οικογένειά μου κλαίει. Δεν έχω ούτε κρεβάτι να κοιμηθώ.

Πολάκης: Κοντεύω να κλάψω! (ειρωνικά)

Καλογρίτσας: Χωροφύλακες και ανακριτές δεν δέχομαι.

Καλογρίτσας σε Πολάκη: Άντε ρε παλικάρια της φακής . Να με προστατεύσετε, κύριε πρόεδρε. Παλικάρι της φακής. Έλα, Πολάκη, να τα πούμε έξω οι δυο μας.

Πολάκης: Δεν με ακουμπάει καμία σου απειλή, Καλογρίτσα.

Λάζαρος Τσαβδαρίδης (βουλευτής ΝΔ): Να καταθέσεις, Καλογρίτσα, αυτά που έχεις. Να δώσεις στοιχεία, Καλογρίτσα. Πέντε ημέρες μάς δουλεύεις.

Μαρκόπουλος: Να σταματήσει να παίζει ο μάρτυρας. Να τα δώσει όλα τα στοιχεία-κλειδιά. Εδώ δεν παίζουμε, κύριε Καλογρίτσα. Να μιλήσετε. Τέλος με τα αστεία, κύριε μάρτυρα. Μη μας φυλλομετράτε εδώ SMS. Τέρμα τα μισόλογα. Δώστε τις επικοινωνίες τώρα. Δεν θα κοροϊδεύετε.

 

Το περιεχόμενο των sms που κατέθεσε ο Χρ. Καλογρίτσας:

Παππάς: Τι γίνεται με την εφημερίδα;

Καλογρίτσας: Νίκο μου! Όλα καλά! Γιατί έγινε κάτι που πρέπει να ξέρω;

Παππάς: Περί κλεισίματος ακούω.

Καλογρίτσας: Αυτά δεν ανήκουν σε μας! Περί νοικοκυρέματος άκουσες τίποτα; Νοικοκύρεμα, όχι κλείσιμο! Νίκο μου! Με το “πρόσεξε” τι εννοείς; Σ΄ αγαπώ.

Παππάς: Αν κλείσει, πρόσεξε.

Καλογρίτσας: Νίκο μου! Εμείς δεν θα την κλείσουμε! Ποιος θα την κλείσει; Οι μόνοι που μπορούν είναι οι δημοσιογράφοι! Ξέρεις κάτι; Επίσης, πάλι ρωτάω: Τι εννοείς “πρόσεξε”;

Παππάς: Εννοώ ότι δεν πρέπει να εκτεθούμε. Βουίζει ο τόπος ότι ο Μητσοτάκης μέσω Θεοδωρικάκου σου έχει βάλει θέμα. Δεν το πιστεύω.

Καλογρίτσας: Τέτοιες δήθεν αμφιβολίες αλλού, όχι σε ΄μένα. Αφού εσύ δεν το πιστεύεις, τι σε νοιάζει που βουίζει; Εγώ, κομματικά πειθάρχησα και πειθαρχώ μόνο στον αρχηγό μας και τον σύντροφο μου Π.

Παππάς: Μπράβο. Άρα, συνεχίζουμε.

 Πηγή – πληροφορίες: https://www.zougla.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ