ΏΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ


Σοβαρό τροχαίο συνέβη το βράδυ της Τρίτης στην παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας – Τρίπολης στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου Αρφαρών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο νεαροί ξέφυγε από το δρόμο και κατέληξε σε δέντρο.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής ώστε να απεγκλωβίσουν τους νεαρούς καθώς και ασθενοφόρα που τους διακόμισαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, με την κατάστασή τους να είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

 

Φώτο αρχείου


Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ