ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΩ: 45ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ


Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος 45χρονης ιατρού η οποία εργαζόταν το τελευταίο διάστημα σε ξενοδοχείο στην Καρδάμαινα.

Η 45χρονη βρέθηκε νεκρή απόψε το βράδυ στο διαμέρισμα που διέμενε στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 45χρονη, μητέρα ενός παιδιού, η οποία είχε έρθει στην Κω για εργασία κατά την τουριστική περίοδο, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και κοντά της βρέθηκαν χάπια.

Ως προς τα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας αναμένεται να ρίξει φως η Ιατροδικαστική εξέταση και η νεκροτομή που θα διενεργηθεί κατά πάσα πιθανότητα αύριο.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της.Πηγή – πληροφορίες: aegeanews.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ