ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: ΈΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ


Έχασε τη μάχη με τη ζωή,  ο οδηγός της μηχανής που το πρωί της Τρίτης 15 Ιουνίου 2021 τραυματίστηκε στην απόληξη του Περιμετρικού στην οδό Λακωνικής.

Από την πρώτη στιγμή που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά τα τραύματα ήταν σοβαρά.

Το πρωί της Τρίτης 15 Ιουνίου 2021 ένας οδηγός μηχανής τραυματίστηκε στην απόληξη του Περιμετρικού της Καλαμάτας και ειδικότερα στην οδό Λακωνικής, όταν το δίκυκλο του, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το μηχανάκι σχεδόν διαλυμένο κατέληξε στο διαχωριστικό στηθαίο του δρόμου, ενώ και στο αυτοκίνητο έχουν προκληθεί σοβαρές υλικές ζημίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του δικύκλου διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, αφού είχε τραυματιστεί σοβαρά όπου εκεί υπέκυψε στα τραύματα του.

 

Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 
Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ