ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ: ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΌΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ


Ένας 52χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής όταν στο 51,5 χλμ της Ε.Ο. Πύργου – Μεθώνης τον παρέσυρε αυτοκίνητο.

Ειδικότερα ο 52χρονος υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυπαρισσίας, και βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας κατέβηκε από το πυροσβεστικό όχημα ώστε να απομακρύνει αντικείμενο από το οδόστρωμα.

Τότε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 65χρονη τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Ο 52χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας που όμως μετά από λίγο υπέκυψε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν τη ζωή.Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ