ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: "ΈΧΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ"! (VIDEO)


Μετά από σχεδόν 8 (!) ώρες, στο περιφερειακό συμβούλιο συζητήθηκε ποια μέρα θα μπορούσε να συνεχιστεί η συνεδρίαση.

Η πλευρά της παράταξης Τατούλη ζητούσε να γίνει νέα συνεδρίαση άμεσα, την αμέσως επόμενη ημέρα, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν, διότι δεν θα μπορούσε να είναι παρών ο Περιφερειάρχης, λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο κ. Παναγιώτης Νίκας, σε οργισμένο ύφος και φωνάζοντας, είπε: «Έχω και άλλες δουλειές να κάνω. Επιτέλους. Δεν μπορούμε να κουβεντιάσουμε ήρεμα και να καταλήξουμε κάπου; Παρακαλώ κύριε Πρόεδρε παραβιάζετε το νόμο, η συνεδρίαση είναι 4,30 ώρες. Θα μιλάμε όλη νύχτα».

https://www.facebook.com/watch/?v=322893929412006


Πηγή – πληροφορίες: https://www.kalimera-arkadia.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ