ΑΡΙΟΧΩΡΙ: 24ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ


Να κλέψει σπίτι προσπάθησε το βράδυ της Παρασκευής 02 Ιουλίου 2021, ένας 24χρονος στο Αριοχώρι Καλαμάτας Μεσσηνίας , όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη.

Ειδικότερα, περίπου στις 10.30 το βράδυ ο 24χρονος  προσπάθησε να διαρρήξει την πόρτα του σπιτιού, όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη.

Ο 24χρονος τράπηκε σε φυγή, αλλά ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πρόλαβε να ειδοποιήσει την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

 


Πηγή – πληροφορίες:  https://www.tharrosnews.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ