ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Το ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 και ώρα 5:30 μ.μ. μας προσκαλεί ο Ιππικός Σύλλογος Πλατέος στο χώρο του Ιππικού Κέντρου Πλατέος, που βρίσκεται δυτικά του Ιπποδρόμου, για την πρώτη Έκθεση αλόγων του Συλλόγου, που ουσιαστικά αναβιώνει μετά από 30 ολόκληρα χρόνια παύσης την ιστορική μοναδική και σπουδαία έκθεση αλόγων, που πραγματοποιούταν στο Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας ανήμερα της εορτής του Προφήτη Ηλία και συγκέντρωνε χιλιάδες φίλους των αλόγων και της ιππασίας από την Μεσσηνία και την Πελοπόννησο.

Στο νέο δημιουργικό ξεκίνημα και στην νέα αρχή που ο σύλλογος πραγματοποιεί θα υπάρχει μια πλειάδα αλόγων από διάφορες και σπάνιες φυλές και θα παρελάσουν, ώστε όλοι οι παρευρισκόμενοι να τις δουν. Και όσοι το επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν έναν περίπατο με τα άλογα με την βοήθεια των ιδιοκτητών των αλόγων.

Η επαφή με το άλογο και με το άθλημα της ιππασίας θα είναι μια μοναδική και όμορφη εμπειρία για όλους και βέβαια μια μεγάλη ευκαιρία ανάπτυξης και νέας προοπτικής για το χωριό το Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.

Σίγουρα, θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και δωρεάν κεράσματα για όλους τους παρευρισκόμενους.

Η Αναβίωση αυτού του παλαιού εθίμου, αυτής της μοναδικής έκθεσης πρέπει να έχει την στήριξη όλων μας και να αποτελέσει ένα σπουδαίο σταθμό ανάπτυξης και προώθησης της αγάπης για τα άλογα για την ιππασία και για τον αγροτικό τουρισμό, αλλά και για την προβολή της περιοχής μας.

Εμείς ως έγκυρη ενημερωτική σελίδα, εκφράζοντας τα συναισθήματα αναγνωστών, φίλων και συντοπιτών μας, όπου γης, προβάλουμε αυτή την σπουδαία πρωτοβουλία και ευχόμαστε καλή επιτυχία και μια νέα δυναμική επανεκκίνηση.

          Η όλη εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας. 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ