ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΘΥΜΑ ΕΝΑ 6ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ


Τροχαίο δυστύχημα με παιδιά σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση, όταν ένα φορτηγό παρέσυρε παιδιά που βρίσκονταν στο σημείο.

Ένα 6χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του, ενώ τραυματίστηκε και ένα ακόμη παιδί.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα μια γυναίκα κατέβηκε από λεωφορείο με δύο κοριτσάκια. Το ένα 6 ετών και το άλλο 12 ετών. Ενώ περνούσαν τον δρόμο για να φθάσουν στη νησίδα, άναψε πράσινο για τα αυτοκίνητα και το φορτηγό που περίμενε στο φανάρι εκκίνησε, χωρίς προφανώς ο οδηγός να κοιτάξει μπροστά του κι έτσι χτύπησε τα δύο παιδιά. Η κινητοποίηση ήταν άμεση με το ΕΚΑΒ αλλά και την Αστυνομία να φθάνουν στο σημείο του ατυχήματος.

Ο οδηγός του φορτηγού έχει συλληφθεί και ανακρίνεται.

 


Πηγή – πληροφορίες:  https://www.zougla.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ