ΈΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ: ΚΑΝΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 7ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΙΨΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Έρρικα Πρεζεράκου: Μια νέα έκκληση απευθύνει η θεία της 7χρονης Αναστασίας που δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή, μετά την μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έρρικα Πρεζεράκου: Νέα έκκληση στο Instagram

Αρκετοί προσπαθούμε ακόμα να συνειδητοποιήσουμε πως ένα μικρό κοριτσάκι, η 7χρονη Αναστασία, δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή. Η θεία της απευθύνει στους διαδικτυακούς της φίλους μία νέα έκκληση, καθώς οι γονείς της πρέπει να έρθουν άμεσα στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, η Έρρικα ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους αν γνωρίζουν κάποιον είτε στη πρεσβεία εδώ, είτε στο προξενείο της Ελλάδας στην Αμερική, είτε στο Υπουργείο Εξωτερικών που να μπορεί να βοηθήσει τους γονείς της Αναστασίας να επιστρέψουν το συντομότερο στην Ελλάδα.

Στην ανάρτησή της στο Instagram, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η αδελφή μου η Ξένια είναι 3 χρόνια μικρότερη μου . “Το λατρεμένο μας” όπως συνήθως την αποκαλούσε η μητέρα μας.

Τους τελευταίους 9 μήνες η Ξένια και ο Ηλίας συνάντησαν πολλές νέες πτυχές του εαυτού τους λόγω της ασθένειας της Αναστασίας .. DIPG ..

Είχαν μοιράσει αυτόν τον αγώνα για το καλύτερο δυνατό. Ο Ηλίας διάβαζε κάθε μέρα από την πρώτη μέρα ότι μπορεί να αφορούσε την ασθένεια ….διατροφή… νέες μεθόδους …ερευνητικά προγράμματα .. έψαχνε λύση με όλο του το είναι σε όλο το κόσμο κυριολεκτικά ..έγινε “γιατρός” “νοσοκόμος” έμαθε ορολογίες μέρα νύχτα ..είχε τα πρακτικά .θα το καταλαβαίνατε μόνο ζούσατε την καθημερινότητα του .Απίστευτος πατέρας

Η Ξένια έχοντας και αυτή επίγνωση ότι το παιδί της παλεύει με κάτι αδιανόητο κάθε μέρα έπαιζε μαζί της , της έκανε αστεία της έδινε κουράγιο την πείραζε με το δικό τους χιούμορ ..την είχε 9 μήνες στην Αμερική ασταμάτητα στην αγκαλιά της, την ίδια στιγμή που ξέροντας με τι τα έχει βάλει κάποιος θα ήθελε να κοπανήσει το κεφάλι του στο τοίχο .. κι όμως άντεχε .. άντεχε γιατί ήταν ΜΑΝΑ .. Την ίδια στιγμή μεταμορφωνόταν σε λιοντάρι απέναντι σε κάθε εμπόδιο ,κάθε στιγμή που ένοιωθε να χρειάζεται στήριξη η Αναστασία .

Τώρα είναι στην Νέα Υόρκη μόνοι τους και χρειάζεται να έρθουν Ελλάδα το συντομότερο δυνατό . Σας παρακαλώ πολύ αν γνωρίζετε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει είτε στη πρεσβεία εδώ η στο προξενείο της Ελλάδας στην Αμερική είτε στο Υπουργείο Εξωτερικών να έρθουν στην Ελλάδα άμεσα θα ήταν μεγάλη ανακούφιση.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

 

 Πηγή – πληροφορίες:  https://www.enimerotiko.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ