ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΠΛΑΚΑΤ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΝΟΥΣΗ


Κώστας Καίσερλης: Να αποκαθηλωθεί το ανοσιούργημα που στήθηκε στο δημόσιο νοσοκομείο μας.

 

Πήραμε την επιστολή του κ. Καίσερλη, τον ευχαριστούμε και την δημοσιεύουμε.

 

“Είμαστε τρεις ημέρες πριν από την μαύρη επέτειο της αποστασίας της 15ης Ιουλίου του 1965 όταν ελάχιστοι Βουλευτές μεταξύ των οποίων και ο δικός μας Σταμάτης Μανούσης για τα άνομα συμφέροντα τους, έστησαν στο απόσπασμα και εκτέλεσαν την νεαρή τότε δημοκρατία μας και την λαϊκή κυριαρχία.

Σήμερα  δυστυχώς μαθαίνω ότι σε περίοπτη θέση στο νοσοκομείο μας  μπήκε μια τεράστια μαρμάρινη πλάκα στον τοίχο για να θυμίζει στους σημερινούς τα κατορθώματα ενός αποστάτη και να διδάσκει στις επόμενες γενεές την υποκρισία. Να αποκρύπτουν και να συγκαλύπτουν τις ατιμωτικές για την δημοκρατία μας και την κυριαρχία του λαού μας πράξεις τους.

Πριν από λίγα χρόνια ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο η παραχώρηση κενοταφίου για να τιμήσει τον αποστάτη Σταμάτη Μανούση. Το βλέπω όταν επισκέπτομαι το νεκροταφείο και ανατριχιάζω. Δεν μίλησα γιατί είπα μέσα μου ότι φανερώνει την ματαιοδοξία, αλλά και την υποκρισία των ζωντανών.

Αλλά το σημερινό πάει πολύ. Τελικά καταλαβαίνω ότι είναι μια στημένη δουλειά για να αλλοιώσει την ιστορία και να αλλάξει για πολλούς, κυρίως πολιτικούς λόγους, τον ρόλο του θύτη σε θύμα. Και αυτό δεν το ανέχομαι.

Αναρωτιέμαι:   Ένας προδότης ολόκληρου του δημοκρατικού  λαού. Ένας αποστάτης του 53% των δημοκρατικών πολιτών. Ένας εκ των ελαχίστων Βουλευτών, μεταξύ των οποίων και ο Σταμάτης Μανούσης της Κω, που οδήγησαν την χώρα στην ατίμωση και μετέπειτα στην δικτατορία και στο έγκλημα της Κύπρου πως γίνεται στην σημερινή εποχή να απαιτεί και δυστυχώς να εισπράττει δικαίωση και τιμές;

Όχι! Απαιτώ επώνυμα εγώ ο Κώστας Καϊσερλης, ένας απλός πολίτης που με σημάδεψε όπως και χιλιάδες νέους ανθρώπους η εποχή του 114, να μου πουν, ο υπουργός υγείας, ο διοικητής της ΔΥΠΕ, ο διοικητής του νοσοκομείου, ο κ. Χρυσόπουλος και τα άλλα μέλη του νοσοκομείου για ποιόν λόγο έβαλαν στο νοσοκομείο μας αυτή την μαρμάρινη πλάκα.

Απαιτώ να δικαιολογήσουν αυτή την ανιστόρητη πράξη τους που στην ουσία  ενέχει πολιτικές σκοπιμότητες απόκρυψης και συγκάλυψης των πολιτικών εγκλημάτων κατά της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας.

Και να γνωρίζουν. Μέχρι να αποκαθηλωθεί η πλάκα θα ζητώ απαντήσεις.  Αρκετά με όλους αυτούς που προωθούν σκόπιμα την συγκάλυψη των πολιτικών εγκλημάτων ενός βουλευτή που ο Κωακός λαός του εμπιστεύτηκε την ιδεολογία του, που τον σήκωσε στους ώμους του και αυτός τους ξεπούλησε στα παζάρια της βασιλικής καμαρίλας.  

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία Κώστας Καϊσερλης”    

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΪΣΕΡΛΗΣ, ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Ο Κωνσταντίνος Καϊσερλής γεννήθηκε στην Κω το 1945.

Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Σαξώνη και έχει 2 γιούς, το Γιώργο και τον Αλέξανδρο. Είναι φαρμακοποιός.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Πτυχιούχος Φαρμακευτικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει αγγλικά.

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Τον Απρίλη του 2000, εξελέγη δεύτερος σε σειρά Βουλευτής Δωδεκανήσου και έχασε την έδρα στο Εκλογοδικείο γιατί η δημοτική επιχείρηση στην οποία ήταν Πρόεδρος δεν λειτουργούσε και δεν είχε πρωτόκολλο.

Διετέλεσε Υφυπουργός ΥΠΕΣΔΔΑ από τον Απρίλιο του 2000 μέχρι τον Οκτώβριο του 2001. Από τον Νοέμβριο του 2001 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2003 διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της Εναλλακτικής Διαχείρισης των Αποβλήτων του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Στις εκλογές του Μαρτίου του 2004, εξελέγη πρώτος σε σειρά Βουλευτής Δωδεκανήσου. Εισηγητής του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής. Πρόεδρος της Επιτροπής Φιλίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου με το Κοινοβούλιο της Δανίας. Πρόεδρος της Κ.Ο.Ν.Ε.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Συμμετείχε στην Αντιστασιακή Οργάνωση Α.Λ.Φ.Α. Ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ στην Κω και στην Κλαδική Φαρμακοποιών. Μέλος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. Διετέλεσε Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της ΤΕΔΚ Δωδεκανήσου και μέλος του Δ. Σ. της ΚΕΔΚΕ.

Συμμετείχε στην Επιτροπή αγώνα διεκδίκησης των ΜΟΠ. Στην επιτροπή σύνταξης του Νόμου για το ΤΑΠ, του Νόμου για τις Συμπολιτείες και των Π.Δ. για την εναλλακτική διαχείριση των στερεών αποβλήτων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Το 1978, σε ηλικία 33 ετών εξελέγη για πρώτη φορά Δήμαρχος της Κω και εκλεγόταν συνεχώς μέχρι το 2000 για 6 συνεχείς τετραετίες, με υψηλά ποσοστά. Διετέλεσε Δήμαρχος Κω μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου του 2014.

 Πηγή – πληροφορίες: http://aegeanews.gr/featured/398038/apisteftos-kostas-ka%ce%90serlis-diamartyria-plakat-ekso-apo-nosokomeio-ko

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ