ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑ ΕΝΑΝ ΆΝΔΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ


Το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Ιουλίου 2021, ένας άνδρας σκοτώθηκε όταν εκτελούσε εργασίες επιδιόρθωσης οχήματος στο συνεργείο που διατηρούσε στην πόλη της Μεσσήνης Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας είχε ανυψώσει το αυτοκίνητο με γρύλο ο οποίος ξαφνικά έσπασε με αποτέλεσμα το όχημα να υποχωρήσει και να τον καταπλακώσει.

Άμεσα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου κατέληξε.

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 61χρονος στην Πιπερίτσα της Μεσσηνίας εν ώρα εργασίας. Ο άτυχος άνδρας, ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων, τραυματίστηκε θανάσιμα την ώρα που επισκεύαζε ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Πιο συγκεκριμένα, το σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα στο συνεργείο αυτοκινήτων που διατηρούσε ο 61χρονος στη Μεσσήνη, όπου είχε ανεβάσει το αυτοκίνητο στον γρύλο και για άγνωστο ακόμη αιτία το όχημα ανετράπη από το αναβατόριο με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Γείτονες που αντιλήφθηκαν το γεγονός, κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ που έσπευσε προκειμένου να διακομίσει τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.


Πηγή – πληροφορίες:  https://www.tharrosnews.gr - https://best-tv.gr


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ