Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ


“Με χαρά βρίσκομαι στην πατρίδα μου και ξεκινώ τις συναντήσεις μου με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο οποίος δημόσια πήρε θέση υπέρ του εμβολιασμού” δήλωσε το μεσημέρι ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία ξεκίνησε την επίσκεψή της στη Μεσσηνία από το Επισκοπείο.

 Η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε ότι το Κίνημα Αλλαγής ξεκίνησε σήμερα καμπάνια ευαισθητοποίησης με μήνυμα “Εμβολιαζόμαστε, νοιαζόμαστε”, ενώ ο Μητροπολίτης ανέφερε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να διχαστεί για το θέμα των εμβολιασμών, αντίθετα πρέπει να προτάξει την προστασία της δημόσιας υγείας απέναντι σε διάφορες συνωμοσιολογίες και άλλες θεωρίες, που παρατήρησε ότι παρατηρούνται παγκόσμια και όχι μόνο στη χώρα μας και κάποιες σκοπιμότητες θα εξυπηρετούν…

“Είναι θετικό που η Εκκλησία έχει προχωρήσει στην έκδοση σχετικού φυλλαδίου. Η πανδημία καλπάζει. Καλώ όλους τους πολίτες να ακούσουν τη φωνή της επιστήμης, τη φωνή της λογικής και να εμβολιαστούν. Σήμερα ξεκινά και η καμπάνια του Κινήματος Αλλαγής. Το μήνυμα μας είναι: Νοιαζόμαστε, εμβολιαζόμαστε. Θέλουμε να φτάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Λέμε ναι στον εμβολιασμό, όχι στον διχασμό”, δήλωσε επίσης η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.


Πηγή – πληροφορίες: https://www.kalamatajournal.gr


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ