"ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΙΟ": ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΔΙΕΓΝΩΣΑΝ 11 ΘΕΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ COVID-19 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"Την εβδομάδα 16 - 22/08/2021 κατά τη διενέργεια των τακτικών και δειγματοληπτικών ελέγχων βρέθηκε θετική στον COVID-19 μία ηλικιωμένη φιλοξενούμενη στη Μονάδα μας.

Ακολουθήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του, διεξήχθησαν αλλεπάλληλα PCR και rapid tests στο σύνολο του προσωπικού και των διαβιούντων στη Μονάδα.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων διέγνωσαν 11 θετικά κρούσματα στον COVID-19 μεταξύ των οποίων μία εργαζόμενη, η οποία ήταν πλήρως εμβολιασμένη.

Οι 10 ηλικιωμένοι είναι εμβολιασμένοι και όλοι καλά στην υγεία τους, με ήπια συμπτώματα και έχουν απομονωθεί σε δωμάτια καραντίνας υπό πλήρη ιατρική και νοσηλευτική παρακολούθηση και φροντίδα. Η εργαζόμενη, όπως και οι στενές επαφές της, έχουν τεθεί εκτός εργασίας.

Το ποσοστό εμβολιασμού ανέρχεται στο 83% για τους διαβιούντες στη Μονάδα. Το προσωπικό της Μονάδας είναι πλήρως εμβολιασμένο σε ποσοστό 92% και 8% εμβολιασμένο με τη μία δόση.

Η Διοίκηση, η Διεύθυνση, η Επιστημονική ομάδα και όλο το προσωπικό της Μονάδας από την αρχή της πανδημίας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, τηρεί τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ"

 


Πηγή – πληροφορίες: https://papadopoulion.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ