ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 48ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ…;;;


Διαστάσεις θρίλερ άνευ προηγουμένου λαμβάνει η περίπτωση μιας 48χρονης από την Καλαμάτα και της περιπέτειάς της μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού. Το ιστορικό της περιπέτειας της γυναίκας και τα ερωτήματα για το Νοσοκομείο της Καλαμάτας που διέψευσε επίσημα το περιστατικό.

Άμεση ήταν η αντίδραση ανθρώπων που γνωρίζουν το περιστατικό της 48χρονης γυναίκας, η οποία στην κυριολεξία ανεβαίνει έναν Γολγοθά, προκάλεσε η ανακοίνωση του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, το οποίο διέψευσε ευθέως τις πληροφορίες που σχετίζονται με το συγκεκριμένο συμβάν.

Η περιπέτεια της 48χρονης

Σύμφωνα με όσα έχουν περιέλθει σε γνώση του messiniapress.gr η γυναίκα είχε νοσήσει από κορωνοϊό τον περασμένο φθινόπωρο, χωρίς να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα.

Η περιπέτεια για τη 48χρονη ξεκινά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αμέσως μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού, ο οποίος έγινε στα μέσα του Ιουλίου.

Τις επόμενες μέρες η γυναίκα αντιμετώπισε τα πρώτα προβλήματα, καθώς ένιωσε έντονη αδυναμία. Προσέφυγε σε ιδιώτη γιατρό και πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με όσα σημειώνουν όσοι έχουν παρακολουθήσει από κοντά την συγκεκριμένη περίπτωση, προσέφυγε και νοσηλεύτηκε σε κλινική του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, από όπου έλαβε εξιτήριο λίγες ημέρες μετά.

Στη συνέχεια η 48χρονη, εξακολουθούσε να αντιμετωπίζει ζητήματα και προσέφυγε εκ νέου σε γιατρό του Κέντρου Υγείας της Καλαμάτας, ενώ έκανε νέες εξετάσεις, σε εξωτερικό διαγνωστικό κέντρο, προκειμένου να αποσαφηνιστεί η αιτία των προβλημάτων της.

Ακολούθως, με την προτροπή και των γιατρών, η γυναίκα απευθύνθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου και πραγματοποίησε νέες εξετάσεις.

Η γυναίκα τελικώς νοσηλεύτηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών, καθώς διαγνώστηκε με θρόμβωση. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα η 48χρονη νοσηλεύεται στην εντατική του ίδιου Νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση και έχει κάνει ήδη ένα χειρουργείο!

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

Τα πιο πάνω έγιναν γνωστά, τουλάχιστον στο messiniapress, από ανθρώπους που γνωρίζουν την συγκεκριμένη περίπτωση, από ανθρώπους οι οποίοι έμειναν κυριολεκτικά άφωνοι από  την ανακοίνωση του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 το μεσημέρι το Νοσοκομείο της Καλαμάτας εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο και αναρτήσεις σε site, ενημερώνουμε ότι, δεν έχει καταγραφεί τον τελευταίο μήνα στη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας περιστατικό γυναίκας ηλικίας 48 ετών που μετά από εμβόλιο να διαγνώστηκε με θρόμβωση και να διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας.»

Μάλιστα, το messiniapress, θεωρώντας αυτονόητο ότι όσα ανακοινώνει ένα δημόσιο νοσοκομείο είναι ακριβή, δημοσίευσε την εν λόγω ανακοίνωση.

Ωστόσο, μετά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί και τις διαστάσεις που έχει λάβει το συγκεκριμένο γεγονός, το Νοσοκομείο της Καλαμάτας είναι αναγκασμένο να απαντήσει σε όσα υποστηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν το περιστατικό.

Κυρίως, το Νοσοκομείο της Καλαμάτας πρέπει να απαντήσει στο ερώτημα αν η 48χρονη γυναίκα νοσηλεύτηκε σε κλινική του ή όχι.


Διαβάστε και αυτό εδώ:

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΗ Η 45ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ

 


Πηγή – πληροφορίες: https://messiniapress.gr


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ