ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΈΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ Η 48ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ


Θλίψη έχει προκαλέσει στη Μεσσηνία η είδηση ότι η 48χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύονταν σε Νοσοκομείο της Αθήνας μετά τον εμβολιασμό της, έχασε τη μεγάλη μάχη που έδινε. H άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών και ο θάνατός της έχει βυθίσει στο πένθος οικογένεια, φίλους και γνωστούς.

Η περιπέτεια

Η άτυχη γυναίκα είχε νοσήσει από κορονοϊό τον περασμένο φθινόπωρο, χωρίς να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα.

Η περιπέτεια για τη 48χρονη ξεκίνησε αμέσως μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού, ο οποίος έγινε στα μέσα του Ιουλίου.

Τις επόμενες μέρες η γυναίκα αντιμετώπισε τα πρώτα προβλήματα, καθώς ένιωσε έντονη αδυναμία. Προσέφυγε σε ιδιώτη γιατρό και πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Αμέσως μετά προσέφυγε και νοσηλεύτηκε σε κλινική του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, από όπου έλαβε εξιτήριο λίγες ημέρες μετά.

Στη συνέχεια η 48χρονη, εξακολουθούσε να αντιμετωπίζει ζητήματα και προσέφυγε εκ νέου σε γιατρό του Κέντρου Υγείας της Καλαμάτας, ενώ έκανε νέες εξετάσεις, σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο, προκειμένου να αποσαφηνιστεί η αιτία των προβλημάτων της.

Ακολούθως, με την προτροπή και των γιατρών, η γυναίκα απευθύνθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου και πραγματοποίησε νέες εξετάσεις.

Η γυναίκα τελικώς νοσηλεύτηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών, καθώς διαγνώστηκε με θρόμβωση. Στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο η άτυχη 48χρονη άφησε την τελευταία της πνοή.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://messiniapress.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ