ΈΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


Σε εξέλιξη είναι η υλοποίηση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ», προϋπολογισμού μελέτης 170.000 €. Οι εργασίες εξελίσσονται σύμφωνα με τη μελέτη που συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου κι αφορούν σε παρεμβάσεις 29 Κοιμητηρίων.

Συγκεκριμένα παρεμβάσεις προβλέπονται στα Κοιμητήρια Αγ. Φλώρου, Χριστοφιλέικων, Ασπροπουλιάς, Βρομόβρυσης, Βέργας, Αιθαίας, Άριος, Αντικαλάμου, Λαδά, Ελαιοχωρίου, Μαχαλά και Αγ. Νικολάου Αλαγονίας, Αρτεμισίας, Πηγών, Πηδήματος, Λεΐκων, Σπερχογείας, Καρβελίου, Ασπροχώματος, Καλαμίου, Βελανιδιάς, Σταματινού, Αγ. Αθανασίου και Αγ. Θεοδώρων Θουρίας, Μ. Μαντινείας, Άνθείας, Αίπειας, Αλωνίων και Ανεμόμυλου.

  

Πηγή – πληροφορίες: https://kalamata.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ