ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΧΕΛΩΝΑΣ ΚΑΡΕΤΑ - ΚΑΡΕΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ


Σοκάρει η εικόνα της νεκρής χελώνας καρέτα - καρέτα σε παραλία της Καλαμάτας, που αντίκρισαν σήμερα οι λουόμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες λουομένων σε πολυσύχναστη παραλία και συγκεκριμένα στην Μικρά Μαντίνεια του Δήμου Καλαμάτας της Μεσσηνίας υπάρχει μια νεκρή χελώνα καρέτα – καρέτα.

Το θλιβερό θέαμα που το αντίκρισαν σήμερα το Σάββατο 28 Αυγούστου 2021 οι λουόμενοι και κάτοικοι το πρωί και έγιναν μάρτυρες της θλιβερής εικόνας μιας νεκρής σπάνιας χελώνας καρέτα – καρέτα. Τα τραύματα είναι σοκαριστικά και η εικόνα όχι μόνο σοκαριστική, αλλά προκαλεί πόνο και αγανάκτηση.

Όπως μας μετέφεραν με μηνύματά τους στην έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής και λουόμενοι ότι από το πρωί έχουν ειδοποιήσει τον Δήμο Καλαμάτας, ώστε να προχωρήσει σε ενέργειες περισυλλογής της νεκρής χελώνας. Αυτοί μέχρι αργά το βράδυ δεν έχουν κάνει τίποτα απολύτως, όπως μας είπαν ότι καλά είναι να παίρνει τα λεφτά ο Δήμος και οι υπηρεσίες του, αλλά όταν καλούνται να αντιμετωπίσουν γεγονότα, όπως αυτό είναι απλά ανίκανοι…!

Βέβαια, πρέπει να αναφέρουμε ότι μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχουν επιδείξει κανένα ενδιαφέρον, ούτε οι Μ.Κ.Ο., που δραστηριοποιούνται στην προστασία του σπάνιου είδους της θαλάσσιας χελώνας καρέτα – καρέτα.


 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ