ΤΑΫΓΕΤΟΣ : ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΚΗΣ - ΣΕ ΑΜΟΡΦΗ ΜΑΖΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ


Σοκάρουν οι εικόνες που αντίκρισαν τα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου της Καλαμάτας, τα οποία εντόπισαν το όχημα του 81χρονου αγνοούμενου σε δύσβατη περιοχή του Ταϋγέτου.

Άσχημα νέα από την αναζήτηση του 81χρονου Γιώργου Γιαννουκάκη, που αγνοείτο από το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς σήμερα βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα στον Ταΰγετο, όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες.

Νωρίτερα σήμερα αρχικά εντοπίστηκε το αυτοκίνητό σε χαράδρα στους "Πέντε δρόμους", ενώ μετά από λίγο εντοπίστηκε και ο ηλικιωμένος.

Σε μια άμορφη μάζα μετατράπηκε το αυτοκίνητο του 81χρονου άνδρα, το οποίο για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε απόκρημνη περιοχή του Ταϋγέτου.

Συγκεκριμένα. μέλη της ομάδας του Ορειβατικού Συλλόγου (ΕΟΣ) Καλαμάτας εντόπισε στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου, σε δύσβατο σημείο στο φαράγγι του Νεδοντα, το αυτοκίνητο του αγνοούμενου 81χρονου.

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε μερικές δεκάδες μέτρα παραπάνω, όπως σημειώνουν μέλη του Συλλόγου, τα οποία εντόπισαν τη σωρό του.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://messiniapress.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ