ΡΑΛΛΥ ΧΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (25 – 26 ΣΕΠ 2021) ΣΕ ΜΕΣΣΗΝΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΙΔΙ


          Απολαυστικό θέαμα για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα προσφέρουν το Σάββατο και την Κυριακή, στη Μεσσήνη και το Πεταλίδι, τα πληρώματα των αγωνιστικών αυτοκινήτων που θα λάβουν μέρος στο 3ο αγώνα του πανελλήνιου κυπέλλου χώματος, στο πλαίσιο του 33ου Ράλλυ Καλαμάτας που διοργανώνει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας.

          Η εκκίνηση θα γίνει στην πλατεία της Μεσσήνης, στις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου, ο αγώνας θα συνεχιστεί στο αεροδρόμιο της Τριόδου και την Κυριακή στο Πεταλίδι.

          Ο Δήμος Μεσσήνης σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει ότι “με στόχο την ενίσχυση του μηχανοκίνητου αθλητισμού συνδιοργανώνει με την ΑΛΑΚ τον αγώνα, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα της Π.Ε. Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

          Σύμφωνα με το πρόγραμμα του αγώνα, το Σάββατο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος και στις 4:30 μ.μ. θα γίνει παρουσίαση των αγωνιστικών αυτοκινήτων των 30 πληρωμάτων που συμμετέχουν στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης. Το πρώτο αγωνιστικό θα αναχωρήσει στις 5 μ.μ. με προορισμό την πρώτη ειδική διαδρομή στο παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τριόδου.

          Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα εκκινήσουν στη διαδρομή «ειδική Πεταλίδι». Ο τερματισμός θα γίνει στην κεντρική πλατεία Πεταλιδίου περίπου στη 1:30 μ.μ.”.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://www.kalamatajournal.gr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ