ΣΥΝΕΒΗ ΤΩΡΑ : ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ 67ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ


Αυτοπυρπολήθηκε σε κεντρικό σημείο της πόλης, μπροστά στα μάτια περαστικών, ένας 67χρονος επιχειρηματίας από τον Πύργο.

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το βράδυ της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου 2021  στο δρόμο πίσω από το 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο του Πύργου.

Ο επιχειρηματίας έβαλε φωτιά στα ρούχα του χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υλικό και πάρα την άμεση επέμβαση της  πυροσβεστικής  και των διασωστών του  ΕΚΑΒ ,έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον επιχειρηματία στην αυτοκτονία δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Πηγή – πληροφορίες: patrisnews.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ