Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΡΗΝΕΙ… «ΈΦΥΓΕ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

«Έφυγε» το βράδυ της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου 2021  για τη γειτονιά των Αγγέλων, σε ηλικία μόλις 49 ετών, χάνοντας την άνιση μάχη με την ανίατη ασθένεια… μια πραγματική μαχήτρια της ζωής και της Κωακής δημοσιογραφίας η οποία αντιμετώπισε υποδειγματικά τους τελευταίους μήνες την περιπέτεια της υγείας της.

Η Κατερίνα Φιλοπούλου υπηρέτησε πιστά την Κωακή δημοσιογραφία τα τελευταία περίπου 25 χρόνια με «κοφτερό» μυαλό, πέννα και λόγο, μέσα από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης του νησιού της Κω και της Δωδεκανήσου, γενικότερα (Σούπερ fm, εφημερίδα Σταθμός, εφημερίδα Βήμα της Κω, εφημερίδα Δωδεκάνησος, τηλεόραση Ένα, Ράδιο Έκφραση, τοπικές ιστοσελίδες κ.α.), ενώ τελευταία διετέλεσε με επιτυχία και υπεύθυνη γραφείων τύπου, αρχικά στην παράταξη Όραμα και δράση, στην συνέχεια στην ΑΕ ΚΩ κλπ.

Δυναμική και έξυπνη δημοσιογράφος με άποψη, ικανότητα στο ρεπορτάζ (από πολιτικό μέχρι αθλητικό),την έρευνα, τις συνεντεύξεις, τα σχόλια, με καυστικό και σκωπτικό χιούμορ, μεράκι και αγάπη για τη δουλειά της.

Η μνήμη της θα μείνει ανεξίτηλη τόσο μεταξύ των συναδέλφων που πάντα την ξεχώριζαν και την εκτιμούσαν για την δουλειά και τις ικανότητές της, όσο και στο Κωακό αναγνωστικό, τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό κοινό με το οποίο, επίσης, είχε μια ιδιαίτερη σχέση.

Καλό ταξίδι αγαπητή Κατερίνα, δεν υπάρχει περίπτωση να σε ξεχάσουμε ποτέ!!!

Πολλούς χαιρετισμούς στην μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα του «ουρανού» (στον Γιάννη, τον Σωκράτη, την Εύα, τον Βασίλη, τον Νίκο, τον άλλο Γιάννη, τον Μιχάλη, τον Αντώνη, τον Κώστα, τον Στέφανο, τον Λάκη και τα υπόλοιπα φοβερά και τρομερά παιδιά του παραδείσου…) Σίγουρα έχετε να πείτε και να κάνετε πολλά κι εκεί.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια και σε όλους τους δικούς της ανθρώπους και στην δημοσιογραφική οικογένεια της Κω και της Δωδεκανήσου.

 


Πηγή – πληροφορίες: aegeanews.gr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ